Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Portale randkowe problem ze znalezieniem partnerki ???

Polecane posty

Gość gość

Od jakiegoś roku pisze na różnych portalach randkowych (sympatia ,badoo,edarling.pl, zaadoptuj faceta《lecz na tym portalu z wiadomych względów nie nawiązałem rozmowy 》straciłem już przez to kilkaset złotych. Nie wiem już co robić większosć dziewczyn nie odpisuje na pierwszą wiadomość a nawet gdy nawiążę kontakt to i tak nie chcą się spotkać pisząc że nie są zainteresowane. Sam juże nie wiem co robić chyba nigdy nie znajdę kobiety :( :( :(

Gość gość
Sprowadz sobie kobiete z biedniejszego kraju.

Gość gość
ja też tam kiedyś pisałam, ale co jeden to większy psychopata. Mojego męża poznałam na weselu koleżanki :)

Gość gość
Daj spokoj każda czeka aż model zagada to od razu są chetne do rozmowy.

Gość ajonka
A czy próbowałeś na mydwoje? Z tego co widzę, jesteś gotowy zapłacić za abonament na portalu i raczej zależy Ci na jakiejś poważniejszej znajomości niż tylko na przelotnym romansie. W takim wypadku wydaje mi się, że ten portal może Ci podpasować. Dla mnie najważniejsze było właśnie to, że nie ma fikcyjnych profili i na zdecydowaną większość wysłanych przeze mnie wiadomości otrzymywałam odpowiedź. A to było dla mnie ważne, bo podobnie jak Ty, miałam tak na innych portalach, że odpowiedzi po prostu nie było. Wydaje mi się, że nie chodziło o to, że nie wzbudzałam zainteresowania, tylko były to fikcyjne profile lub profile osób, które sobie założyły konto, tydzień pobyły na danym portalu, sprawdziły co i jak, pobawiły się, pogadały sobie z kimś, a później po prostu zapominają, że mają tam konto i nawet tego nie sprawdzają, czy ktoś do nich pisze, bo już się tym nie interesują.

Gość gość
W jakim jesteś wieku Panie Autorze?

Gość gość
kobiety dostają tyle wiadomości, że nie pierniczy się im głowach od nadmiaru atencji - szkoda czasu na portale.

Gość gość
No ja dostawałam 100 wiadomości dziennie. Ale nie odpowiadałam z innego powodu. Bo 999 na 1000 wiadomości brzmiało w rodzaju "trzźć spodkamy zięm? :) :X" - i było okraszone zdjęciem zaniedbanego typa w gaciach, szczerzącego się do lustra w kiblu :o

Gość gość
Może problem jest w Tobie, do mnie same dziewczyny piszą (jako pierwsze), a wcale nie jestem "modelem". Skoro na tyle wiadomości nie było chętnej to się zastanów co sobą reprezentujesz, a nie zganiaj winy na drugą stronę chłopie...

Gość gość
Jesli chcesz wiedziec gdzie znajdzies odpowiednią partnerkę, partnera i jaka ona/on będzie, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
dziś - nie musisz być modelem a możesz być przystojny. Przechodziłem wszystkie dostępne portale, było kilka spotkań przez kilka lat ogólnie nie polecam żadnego. Czułem się jak towar w markecie i praktycznie każda panienka mnie odrzucała, za to na żywo wychodząc nawet do głupiej dyskoteki czy u jakichś znajomych często same mnie panienki zaczepiały. Portale i nieudane spotkania mają bardzo negatywny wpływ na psychikę i samoocenę. To jest dobre miejsce dla przystojniaków i ładnych panienek reszta powinna sobie odpuścić i nie piszę tego złośliwie, po prostu komuś przeciętnemu łatwiej jest na żywo kogoś poznać.

Gość gość

Up