Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Córka z zemsty zrobiła kupę do plecaka znienawidzonej koleżanki co teraz

Polecane posty

Gość gość

Jestem wzywana do Pani DYyrektor w poniedziałek do szkoły, na facebooku jest już skandal, tablica mojej córki jest zalana albo hejtami albo brawami że wreszcie się tak postawiła. Nie wiem co powinnam zrobić.

Gość gość
To już tylko psychiatra. Córka jest nieźle zaburzona. Oczywiście zmiana szkoły i usunięcie profili na portalach społecznościowych. Mam nadzieję że mieszkacie w dużym mieście.

Gość gość
Tak, miasto wojewódzkie, ale córka z płaczem wyznała mi że ta koleżanka od września ją gnębiła w szkole, wyśmiewała się, popychała, itd...

Gość gość
Teraz ty zrob kupe do jej placaka to sie oduczy glupot

Gość gość
To zapytaj się tej dyrektorki gdzie oni byli jak córka była przez wrzesień/październik gnębiona

Gość gość
takie zavhowanie nie wzieło sie z niczego . musiał byc powód . szkoda tylko ze tak zareagowała , no ale kazdy reaguje inczej

Gość gość
Mnie zastanawia co innego. Dlaczego nie powiedziala o tym Tobie????

Gość gość
Brawo dla niej ! :D ja bym córce przybiła piątke :) w końcu wrednej koleżance się dostało :D

Gość gość
I dobrze zrobiła.Co będzie za darmo obrywać i kark nadstawiać?Zuch dziewczynka.

Gość gość
Twoja córka ma poważne problemy emocjonalne, dlatego pewnie rówieśnicy jej nie akceptują. Po tej sytuacji chyba nie będzie tam mogła wrócić. Gdyby jeszcze to było coś innego, ale teraz już zawsze będzie widziana przez pryzmat kupy...

Gość gość
To jest 2 klasa. W pierwszej klasie wszystko było ok. W drugiej dołączyła do klasy właśnie ta dziewczynka która ma "problemy". Co ciekawe większość dzieci z klasy ją popiera - sprawdziłam u niej na facebooku, tylko 2-3 chłopaków się z tego śmieje, reszta klasy jest za nią!

Gość gość
Do autorki: Idz z corka do dobrego psychologa, bo takie zachowanie NIE jest normalne.

Gość gość
Moim zdaniem, to co zrobiła twoja córka, jest całkowicie normalne i naturalne. W wieku 9 lat, 99% dzieci sika lub robi kupę do plecaków nielubianych kolegów / koleżanek. To całkowicie normalna i naturalna forma odreagowania stresu, i nie ma żadnego powodu do niepokoju.

Gość gość
Małe dzieci, poniżej 15 roku życia, często sikają lub robią kupę w różnych zupełnie przypadkowych miejscach. To zupełnie normalne i naturalne.

Gość gość
Twoja córka na pewno nie ma problemów emocjonlanych itd ! Bzdura co tu piszą ! Idiotki ! Poradziła sobie jak umiał z wredną koleżanką ! Dobrze zrobiła ! Ile można znosić taką małą wredną małpe ! Nawet na nią nie krzycz ! Idz do dyrektora i powiedz że dziecko poradziło sobie jak umiało z taką sytuacją i tyle i przy okazji zgłoś tą małą o nękanie twojej córki !

Gość gość
Wg mnie powinnas oddac mała do psychiatry bo jest nienormalna!

Gość gość
Hahahah Dobre Wredna kolezanka teraz ja omija ? No i ta kupa przyniosla efekty Skarzeniem do pani mozna sie dorobic nerwicy w mlodzienczym wieku

Gość JEZELI COS JEST GLUPIE
a dziala ,to znaczy ze wcale glupie nie jest ;D