Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćmalaowieczka

Mojego faceta nie podnieca prawie nic.

Polecane posty

Gość gośćmalaowieczka

No nie wiem co jest... Rozmawialiśmy ostatnio i temat zszedł na podniecenie itp. Zawsze myślałam że lubi jak delikatnie ssam i podgrzać mu palce. Zawsze czułam jak robił się twardy ale on mi powiedział ze to go nie podnieca. Podnieca go jak mi jest dobrze. I że w ogóle mało rzeczy go podnieca. Sama zauważyłam że ostatnio jak ubrała się w bieliznę (kupiłam specjalnie dla niego) gorsecik ponczoszki szpilki a jego mina była hmm... Jakby ktoś święta odwołał. Kiedyś było inaczej między nami. Sex był częściej i zachwycał się moim ciałem podniecal. A teraz nawet jak gola przejdę przez pokój to buraknie weź się ubierz. Może już czas zakończyć ten związek i tak daje mi to do zrozumienia? Bo normalnego faceta podnieca ładna dziewczyna w seksi bieliźnie... Czyż nie?

Gość prawictwo pospolite 152
tutaj ma legginsy https://www.youtube.com/watch?v=ic11ISjkNik a o gorsetach lepiej zapomnij , bo zadnego faceta nie kręcą ..Gorsety to stroje z lat 80-tych XX wieku dawno wyszły z mody jeszcze dam ci jeden przyklad jak uda mi sie znalesc

Gość gośćmalaowieczka
Mam w domu różne rodzaje bielizny. I nic go nie rusza. I nie chodzi tu o gorset czy stringi.

nie rusza.. ? j postaraj sie nie chodzić nago , bo to nie działa tak na zmysły jak przypadkowo odsłonięta częsc ciała w momencie w którym się tego najmniej spodziewamy https://www.youtube.com/watch?v=NRUMPumzw70

Gość gość
Mam taki sam problem jak Pani,nic nie działa a i seksu unika.

Gość gość
To Se mogę z nim piątkę przybić.Mnie jako kobietę też nic nie podnieca :(

Gość gośćmalaowieczka
Prawictwo pospolite 152. Wiele razy robiłam umyślnie takie rzeczy. Nie wiem. Na początku było inaczej. On sam mi powiedział ze mało rzeczy go podnieca prawie nic. Ale wcześniej nic na to nie wskazywało. Wydaje mi się ze juz się mu znudziłam i to niedługo będzie koniec. I dobrze. Bo jestem ładna młoda kobieta i inny facet doceni moje ciało w pięknej bieliźnie bądź inne pieszczoty

najbardziej kręci coś co czego się najmniej spodziewamy Bo jesli facet spodziewa się ze zaraz będziesz naga czy pokażesz mu jakąs częsc ciała to nie będzie tak bardzo nakręcony przez ``rutynę`` tej czynności.. Jesli codziennie będziesz sie rozbierać o 18 00 to on się znudzi szybko tym Co innego jak wezmiesz go z zaskoczenia. CZyli on będzie myślał na przyklad o obiedzie czy wyjsciu z psem na spacer a tu ktos mu nagle cycki pokaże .. TAkie zaskoczenie sprawia , że podniesie mu się ciśnienie .. Lubimy być zaskakiwani, że stało się coś nieoczekiwanego nad czym nie mamy kontroli

przecież ja miałem takie sytuacje nawet na wykladach na informatyce .. Dziewczyna z którą siedzę coś tam do mnie mówi , pochyla się blisko monitora a tutaj wyskakuje , pokazuje buttcrack .Miałem więcej takich sytuacji

nawet z ``cameltoe ``były akcje

Gość gość
Rady na temat seksu od prawika, hahaha :D

Gość gośćmalaowieczka
Jestem z nim 5 lat. I próbowałam i z zaskoczenia i bez zaskoczenia od dłuższego czasu nie nie i nie. Nic go nie rusza. Przyłapany został tydzień temu na tym jak sobie wali... I co ja mam myśleć? Jestem atrakcyjna kobieta a mój facet sobie sam dogadza i mnie odtraca. Coś się kończy coś zaczyna... Ja za samcem biegać nie będę...

Gość gość
Autorko, twój partner poprostu już wypalił, i daje do zrozumienia że czas zakończyć związek. Poszukaj nowego, świeżego partnera :)

Zdrowy facet nie jest w stanie się takiemu czemuś oprzeć.. Chyba , żeby cierpiał na impotencje albo był gejem.. Ale jak w 100 % jego organizm działa prawidłowo , to zawsze ulegnie, to silniejsze od niego, nie da się powstrzymać natury .. Popęd seksualny jest jednym z najsilniejszych popędów https://whatboyswant.com/babes/show/2300925/week

impotencja zwykle jest objawem rożnych poważniejszych chorób na przyklad niedokrwienie , cholesterol , zawroty głowy , nadwaga czy duże nadciśnienie

Gość gość
Obecny partner autorki, jest już poprostu zużyty i wyeksploatowany. Autorka potrzebuje nowego.

Gość gość
pewnie sam ma cię dość, po co mu "ładna" panna skoro tępa jak główka mojego bydlaka?

Gość gośćmalaowieczka
Do gościa (12.50) Skad możesz wiedzieć że jestem tepa? No ale skoro mówisz ze Twój sprzęt jest tępy to pewni żadnej panny nie zadowoli.

Gość gośćmalaowieczka
Nie jest impotentem. Tylko tak jak pisałam powiedział ze mało rzeczy go podnieca. I przez to ja już straciłam cały swój zapał do jakichkolwiek zabaw i pieszczot co tak bardzo lubiłam mu robić, ale jak już wiem że to go nie kręci to nie wiem co w końcu. Mówi ze jak chce mu się bzykac to chce i żadne "zabawy" nie są mu potrzebne. Ale normalni mężczyźni lubią się pobawić. Lubią jak ich kobieta się uwierzę w seksowną bieliznę. Lubią być uwodzeni. A on nie

Gość gość
haha, rady prawika nt seksu, bezcenne :D

Gość gość
Stosowałem IQMAN i muszę powiedzieć że efekty przerosły moje oczekiwania.W sumie nie sądziłem że te tabletki aż tak szybko poradzą sobie z moim problemem.Dla mnie ważne jest to że te tabletki można dostać bez recepty.

Gość aleks41
Może ma problemy ze wzwodem i to go hamuje. W takim przypadku zbawieniem może okazać się suplement z dużądawką l-argininy. Ja wyproboalem Permen King i bardzo mi pomogl