Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dzwoneczek47

samotność

Polecane posty

Moje wakacje były dość nudne, nie miałam co robić, znajomi mieli swoje życie. Myślałam, że jak pójdę na studia to się zmieni. Niestety nadal jest tak samo. Chciałam poznać nowych ludzi itp, niestety porobiły się grupki już na samym początku. Nie mam z kim wyjść na imprezę, na zakupy. Nie wiem co robić. Czuje się samotna i boję się, że to się nie zmieni..

Gość gość
Qrwa znowu placz o znajomych BEHHHEEEHHEEE pieprzone mieczaki z wypranymi mozgami ;/ rzyg

Gość gość
Mieszkasz w Pl? Wszystko zależy od twojego podejścia, być może nie jesteś zbyt pogodna osobą? Może nie próbujesz tylko oczekujesz ze znajomi sami się znajdą?

Tak, mieszkam w Polsce. Nie liczę na to, że sami się znajda, staram się sama zainicjować kontakt. Co do komentarza gościa, może nie każdy jest na tyle pewien siebie lub ma innych gdzieś aby tak podchodzić do tematu. Jeżeli nie podoba Ci się co piszę to nie potrzebnie komentujesz i marnujesz swój czas.

Gość gość
To dział dla mieszkających poza granicami Polski i nie spodziewaj się dobrych komentarzy bo tutaj od lat troluje bezrobotny psychol

Gość gość
BUHEHEHEHE :D większość po 20 stce musi uzerac się bachorami, myśleli ze będzie tak fajnie ale okazało się ze przeje/bane, ze bachory to same problemy a nie przyjemności wiec musisz zapomnieć o znajomościach bo nikt czasu nie ma. może zrob sobie na zlosc i tez zaloz rodzinke :D :D :D

Gość gość
Większość po 20tce? Gdzie? Nawet w PL juz się nie rozmnażają jak króliki. Większość moich znajomych jeszcze nie zaciażyła. Chyba tylko wiesniaki.