Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Naszyjnik z serduszkiem u kobiety co oznacza?

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio znajomy mezczyzna intensywnie przygladal sie mojej ozdobie. On nie wie nic o moim prywatnym zyciu. Mocno ta ozdoba przykula jego uwage az wykrecil szyje. Nie mam pierscionkow ani obraczek. Wydaje mi sie ze podobam mu sie. Co on mogl pomyslec o tej ozdobie?

Gość gość
Ile by za nią dostał w lombardzie.

Gość gość
Pewnie serducho na szyi oznacza, że ktoś je wyrwał sobie z piersi,i ze jesteś w związku,musisz pilnie poinformowac,go zejestes wolna i zdesperowana

Gość gość
że jesteś dziewicą analną

Gość gość
wogule te ozdoby jakies takie prymitywne ,serduszko gwiazdka kuleczko jakies kurrrrrrfa chooy wie co jeszcze, a kiedys w starozytnych Chinach baby se wieszaly np. lecącą gęs jako ozdobe, to byla prawdziwa bizuteria, noe to co teraz ; p

Gość gość
Nie jestem zdesperowana.Dostalam to w prezencie, nie nosze zbyt czesto, akurat zalozylam i jak to zobaczyl to wykrecil szyje definitywnie patrzac na to. Myslicie ze na 100% pomyslal ze mam kogos w zwiazku z tym?

Gość A JAKĄ DLUGOSC
mial ten twoj wisiur? Inna istotna kwestia, to czy mialas duzy dekolt tego dnia?

Gość gość
mialam zwyczajny dekolt taki ze nie mialam piersi na wierzchu a on ewidetnie popatrzyl na te ozdobe i dopiero potem na piersi przez bluzke ale przede wszystkim na ten naszyjnik

Gość gość
co oznacza serduszko?oznacza serduszko i tyle.po co jakieś durne doszukiwanie się znaczeń?ja noszę krzyżyk na łańcuszku a wcale nie jestem wierząca.dla mnie to ozdoba która nic nie oznacza tylko jest ładna bo ma brylancik na środku.

Gość gość
Naszyjnik z serduszkiem u kobiety co oznacza? x oznacza jej wiesniackie pochodzenie zwłaszcza gdy jest ze złota lub z tombaku hahah ale częsciej jest z tombaku z odpustu kupionym w centrum pipidowa pod kosciolem

Gość gość
Czepiasz sie detali. Moze np. przypomniala mu sie była. Moze sie zastanawial ile to kosztuje. Moze myslal, ze taki kupi swojej zonie.