Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem w ciąży i jestem załamana

Polecane posty

Gość gość
mieszkam w Niemczech i tutaj kobiety zachodza po 30 w ciaze. 40 lat to normalka. Wszyscy moi wspolpracownicy pomimo wieku maja zdrowe dzieci. Rozumiem twoje podejscie do pracy. Tez jestem pracoholiczka:D Nie mam dzieci i nie wiem czy bede miec. Jak juz to pewnie grubo po 30. Przemysl swoja sytuacje i czy rzeczywiscie dasz sobie rade z 3 malych dzieci. Aborcja nie jest zbrodnia. Czasami nie ma innego wyjscia.

Gość gość
Poziom niektórych wypowiedzi w tym temacie to dno. Każdy żyje po swojemu, nie trzeba się wzajemnie obrażać. Autorka zapewne szukała wsparcia, a nie obelg. Ale zawsze jakieś sfrustrowane paniusie muszą jad wylać

Gość gość
są gorsze rzeczy na świecie - np. śmierć bliskiej osoby narodziny dziecka nie są tragedią trzeba tylko nastawić sie na pozytywne myślenie. pS. wszyscy gonią za robotą, kasa pozycją a potem w najmniej oczekiwanym momencie nadchodzi chwila, która przewartościowuje życie człowieka. Nie załamuj się Twoją sytuacja przecież nie jest beznadziejna - jest po prostu nie po Twojej myśli.

Gość gość
ja tam rozumiem autorke,też mam 35 lat,syna 12 latka i nie wyobrażam sobie znów babrania w pieluchach,never ever! Nawet jakby było 5000+ never! Gdyby mi sie odpukać zdarzyło to bym usunęła.

Nie warto patrzyć się na prace i się do niej przywiązywać. Możesz się tylko na tym przejechać. A co do samej ciąży... Ja też nie byłam zachwycona. Zero pracy, mało kasy, studia. Jednak dzieci to coś wspaniałego. Jesteś młoda i zdążysz się napracować i rozwijać swoją kariere. Dasz rade. Nie martw się.

Gość Klarysa_Kos
Nie przejmuj się. Byc może to tylko przejściowe załamanie, ja np. też zaszłam w 2 ciąże dosyć późno i też w czasie ciązy nei cieszyłam się nia, bylam zalamana i przez wiek tez zmeczona. jak sie okazalo na wszytsko mial wplyw niski poziom witamin. slaba dieta i niedobory. lekarz polecil mi pregne plus i przyznam, ze spojrzalam inaczej na to wszytsko. organizm naladowal mnei taka energia i sila:)

Gość gość
mam 36 lat i jestem w trzeciej ciąży. pracę mam super i nie zamierzam chodzić na L4 ( chyba że będzie taka konieczność ).

Gość gość
to po co d**y dalas sa srodki antykoncepcyjne i gumy patenex owal itp 15 lat nie mas a dwa jest takie cos jak okno zycia i skrobanka..