Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od 2h ktos lazi na gorze w obcasach.

Polecane posty

Gość gość

Co byscie zrobily na moim miejscu? Leb mi zaraz peknie, jakim jelopem trzeba byc zeby po golej podlodze, w bloku, chodzic na obcasach!!!!

Gość gość
A co możesz zrobić? NIC :D

Gość metr sześćdziesiąt w kapeluszu
Przepraszam, zaraz wychodzę. :classic_cool:

Gość gość
Ja mam taka sasiadke,ktora juz prawie wychodzi a jeszcze lazi chwile po mieszkaniu w butach!Jak nas to wkurza.Ja jakos buty na koncu zakladam,tuz przed wyjsciem z domu.

Gość gość
pewnie szczuje a on nic ha

Gość gość
Wsadzę jej kartkę za drzwi. Już wyszła ale to się ciągle powtarza, pół minionego tygodnia paradowała od 7 do 7:30 rano na tych szpilkach :o :o

Gość gość
Jak ta kartka będzie do mnie, to masz jak w banku CODZIENNIE między 6-7 i 16-22 będziesz żyć przy akompaniamencie moich szpilek :D

Gość gość
Ja mam sąsiadów co z dzieckiem praktycznie w ogóle nie wychodzą i ono tak sobie biega pokrzykując****iszcząc wte i wewte po mieszkaniu, często do północy :) I nic się nie da zrobić, bo rodzice to przeklinający awanturnicy. Przecież "biega w swoim" i "dziecko musi się wybawić". Po prostu wyprowadzam się jak tylko będę mogła, a kolejne mieszkanie będzie wyłącznie na ostatnim piętrze.

Gość gość
PS. Autorko - nie dawaj żadnej kartki, ludzie to złośliwe bydlęta i jeszcze celowo Ci życie uprzykrzy (a nie nie możesz zrobić tak naprawdę mieszkając pod nią).