Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak macie w domu ? Tylko szczerze

Polecane posty

Gość gość
Piszę serio, dom 240 metrów, wszystko na tip top, rzeczy nie z Ikei a modnych salonów, kuchnia 30 000 itd, ale mój mąż jest lekarzem, więc nas stać

Gość gość_AnnaMariKa
ja jestem właśnie po remoncie kuchni. zamieniałam sieciówkowe meble, które padły mi praktycznie po roku, na takie meble na wymiar z domuskuchnie.pl i jestem pod dużym wrażeniem wysokiej jakości samych mebli i solidności wykonania całego projektu. te warszawskie firmy to jednak solidna marka.

Gość gość
my chcieliśmy coś zmienić w salonie i sypialni i znalazłam świetne fototapety na fizelinie z agatonstudio.pl. Są bardzo wysokiej jakości i jedną wzięliśmy na całą ścianę w salonie własnie, a drugą mamy wykorzystaną na takiej dużej szafie przesuwnej. Wygląda to rewelacyjnie i bardzo stylowo.

Gość gość
Ja mam ujowo w domu, ale sie budujemy i nie chce inwestowac w wynajmowane mieszkanie. Kazdy mebel mam z innej parafii, brakuje szafek, wiec wiele rzeczy lezy na wierzchu, robiac efekt balaganu.

Gość gość
ja dopiero po remoncie, było źle,a el kilak lat oszczędności, mały kredycik i sie udało teraz jets super, jasno i przestronne wnętrza, udało sie nawet zainwestować w deskę, dębowa podłoga z artcore naprawdę z tego jestem zadowolona.