Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu te katoliczki sa takie glupie zacofane i tepe ?

Polecane posty

Gość gość
katole tak już mają

Gość gość
no to wszystko przez Kaczyńskie z partii PiS hahaha nagladli im goofna do glow we radiostacji ojca dyrektora to pozniej tacy są ;D wgl nie wiem czy zauwazyliscie ale katolskie standardy estetyczne sa zawsze takoe same, np. slynne sandaly popiehdalacze cichobiegi oazowki bądz bluzki jak dla starej baby z targowiska hahahaa

Gość gość
chciałbym jakiejś katolce wylizać anuska i bzyknąć w pupke z finałem w ustach

Gość gość
Taka jesteś wyzwolona i nowoczesna ? Proponuję jechać do jakiegoś muzułmańskiego kraju i to samo i powiedzieć tak o muzułmankach, wtedy na własnej skórze przekonasz się kto jest głupi i zacofany..

Gość gość
jestem katoliczka i ani głupia, ani zacofana, ani tępa nie jestem.

Gość gość
chcę katoliczke ale taką wyuzdaną w wyrku

Gość gość
Najgorsze są młode i zacofane. Ja rozumiem jeszcze stare co nie mają neta, słuchają radia maryja i ze starości im na głowy poszło. Ale młode? Skąd takie zacofanie u młodych ludzi:/ ?

Gość gość
16:15 pewnie to wyniesli z domu rodzinnego ;) niby nasz kraj wielce nowoczesny, a tak naprawde w codrugiej katolskiej rodzinie jak u jakichś Amiszów, np. ten Szymon z Rolnik Szuka Żony, taaa, szuka, ale chyba baby do prania brudnych gaci i rodzenia dzieciaków rok po roku. tylko sie dziwie, czemu te dziewuchy takie głupie, ze do niego poszły

Gość gość
16:18 a czy ja wiem... Moja matka pisior, teściowie podobnie. A my z mężem anty PiS.

Gość gość
P****y te katole. Naprawde.

Gość gość
do gość dziś - bo to są osoby chore psychicznie

Gość gość
Cóż, prymitywna wiara, na dodatek traktowana dosłownie łączy się bezpośrednio z niską inteligencją. I to jest nie do przeskoczenia. Większość z takich osobników nie jest nawet w stanie zapamiętać z lekcji biologii, zrozumieć i przyswoić że na przykład zarodek nie jest tym samym co gotowy, żywy organizm. One wolą przyjąć na wiarę twierdzenia religijnych oszołomów. To je zwalnia z myślenia. (Coś w tym jest, podobno próby rozumowania dla nieprzyzwyczajonych powodują rodzaj napięcia graniczącego z bólem.) Takie coś chętnie osądzi, takie coś nie zrozumie czym jest odpowiedzialność na przykład za powstanie życia, takie coś myśli na etapie myślenia infantylnego, magicznego (coś w rodzaju: jeśli chcę żeby świat był dobry dla niechcianego dzidziusia, to niechciany dzidziuś będzie bezpieczny, szczęśliwy, kochany). Wiele z tych osobników na szczęście nie jest w stanie przekazać genów, odchować potomstwa (i mamy te wywody w rodzaju: ona wyskrobała a ja nie mogę urodzić). Niestety ogólnie fakt jest taki że jednostek ludzkich na bardzo niskim poziomie intelektualnym a przez to wydających prymitywne sądy, w sposób ograniczony postrzegających świat jest... większość.

Gość gość
gość dziś "Takie coś". Zawsze nazywasz ludzi z którymi się nie zgadzasz jeśli chodzi o światopogląd "takim czymś"? Nie brakuje w Tobie pogardy dla drugiego człowieka, więc trudno się dziwić, że jesteś za aborcją.

Gość gość
gość dziś -o matko... ale z Ciebie musi być toksyczna osoba. Jak można się w ten sposób wypowiadać? Można mieć pglądy takie czy siakie, ale żeby w taki sposób się wypowiadać trzeba być odpychającą, toksyczną osobą, a od takich lepiej z daleka.

Gość gość
"zrozumieć i przyswoić że na przykład zarodek nie jest tym samym co gotowy, żywy organizm." - a Ty potrafisz przyswoic, ze rozwoj czlowieka odbywa sie etapami ? Nie ma magicznej chwili, w ktorej nagle ktoś staje się człowiekiem, a godzinę temu nim nie był. Nawet naukowcy mają sprzeczne poglądy w tej kwestii. No ale dobrze, ze Ty jesteś wszechwiedzaca :) a tak na marginesie aborcja eugeniczna nie dotyczy zarodka, a płodu, gwoli ścisłości. Bowiem na etapie zarodkowym nie wykrywa się wad.

Gość gość
gość dziś mnie to nie dziwi, na innym temacie przeczytalam jak proaborcjonistka z calego serca zyczy innej wypowiadajacej sie osobie tragedii i śmierci. Nigdy takich slow bym nie skierowala do nikogo, nawet wirtualnie. widocznie za malo nowoczesna jestem. :o

Gość gość
TO COS?????111 Ktos powiedzial TO COS???1