Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

Gdy pewna kafeterianka przestała mi odpisywać to byłem mega załamany

Polecane posty

Gość gość
A czy myslales nad tym jakie mogly byc powody tego, ze przestala pisac?

nie wiem gdzie dokładnie ale jaki rejon, ale stalkerem nie jestem wiec to odpada może to głupie ale 2 dni i już zdąrzyłem się zakochac...

tak myslalem te powodu i wieloktrotnie czytałem ostatnie wiadomosci ale wydaje mi sie ze byly takie jak inne czyli ok

boli serduszko i nie mogę przez to w pełni wykorzystać swojego potencjału, ale z nikim innym się nie zwiąże bo wciąż chce być jej wierny

Gość Rurella
Nie wpadłeś na to, że to może mężczyzna, ktoś mocno starszy (np.30 lat) albo coś innego, co raczej kogos skreśla?

poznalismy sie w normalnym temacie i pisalismy normalnie naj***lismy chyba w nim z 10 stron poczym przenieslimy sie na gg bo tu forum sie zacina i nie chcielismy aby 3 osoby wiedzialy dokladnie co piszemy. I tez normalnie pisala nie jak zbok i urwało się nagle

Gość Rurella
Skoro tak dobrze Cię ten ktoś rozumiał to bardzo możliwe, że facet. Drugi dowód - kobieta nigdy, przenigdy tak z d**y nie urwie kontaktu. Jestesmi empatyczne i bardzo uczuciowe, nie potrafimy na chłodno czegoś wymazać jak facet. Wszystko zostaje w nas na zawsze. Jeśli jest to osoba, która jest taka, za jaką się podała, to raczej zaniemogła - nie żyje lub nie może fizycznie odp.

ale po co miała by założyć na forum normalny temat pisać ze mną najpierw na forum a nastepnie przez 2 dni na gg i nagle przestala :( zreszta jakby byl to facet to pewnie ciągnał by ten projekt dluzej i probował mnie w coś wkrecic

Gość Rurella
Niekoniecznie. Mógł zobaczyć, że super się z Tobą gada, wtedy co, miałby się przyznać? Na 99% uciekłbyś. Przecież homo to nie zboki, to zwykli, wrażliwi chłopcy jak Ty. Nie mówię, że facet, ale rozważ, przeanalizuj. Serduszko przestanie boleć, sklei się w całość kiedy poznasz kogoś innego. Znajdziesz drugą połówkę jabłka.

Miała dość przekonujące historie i opisy siebie na to że jest dziewczyną, zresztą temat też wskazywał że to dziewczyna pisała... ona miała być tą drugą połówką. Trochę to dziwne że piszemy normalnie a tu za chwile już nie piszę i tego się chciałem dowiedzieć czemu

Gość gość
Jesteś niespełna rozumu troglodytą, co w dwa dni potrafił osaczyć dziewczynę :D Nie dziwię się jej się, że uciekła przed takim psycholem :D🖐️

:( ej ja chciałem mieć dziewczynę idealnie pasująca do mnie byśmy się najlepiej dogadywali i rozumieli