Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak reagować na wymuszenia?

Polecane posty

Gość gość

Dziecko 1,5 roczne wymusza i kłamie.... zajmuję się nim cały dzień, aktualnie jestem chora i chciałam wziąć tabletkę i położyć się dosłownie na kilka minut. Moje dziecko zaczęło wyć, ciągnąć mnie w przeciwnym kierunku za palec, nie dałam się, położyłam sie na łóżku, to wlazł na mnie, zaczął jeszcze bardziej wyć i szarpać. Co byście zrobiły? Pytam serio, bo żadne odkładanie do kojca etc, nie działa, mama musi b yć 24 na dobę....

Gość gość
A z kamaniem to chodzi o to, ze np siedzimy i jemy, a on nagle woła kupę/siku, cały czerwony... no to lecę, wysadzam, a tu się okazuje, że nic się nie chciało, tylko po prostu chciał wstać od stołu i sie bawić. Robi sobie jaja ze mnie bo wie, ze zareaguję na słowo kupa/siku.

Gość gość
1,5 roczne dziecko mówi kupa i siku? Nie udało Ci się prowo.

Gość gość
Mówi! Dlaczego uważasz, ze to prowo. Załatwia się na nocnik od 13 mca życia, a mówi te słowa od kilku tyg. Wcześniej było sii oraz ee.

Gość gość
Zaiebac laczkiem w leb i tyle

Gość gość
co bym zrobiła? zajełabym się dzieckiem. sorry ale masz pod opieką maleństwo wiec wez się w garsc a nie się kladziesz. albo poloz sie obok z nim przy zabawkach. jakbys oddala dziecko do zlobka to bys byla oburzona ze pani chciala wypic herbate a dziecko samo sie soba zajmuje bez opieki :o