Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie o cukier zleksza chemiczne POMÓŻCIE

Polecane posty

Gość gość

Wiadomo, że cukier spożywczy to sacharoza A sacharoza składa się z glukozy i fruktozy Czyli jak rozpuścimy cukier w wodzie to nadal będziemy mieli sacharozę czy będzie to już fruktoza i glukoza? Bardzo proszę o odpowiedz.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
masz bana na google?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Jakbym znalazła odp. w google to nie pytałabym tu.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
przeciez wiadomo ze na kafe same tumany siedza

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
a nie masz jakichś wiarygodniejszych źródeł niż kafeteria? masz 16 lat? serio nie umeisz korzystać z googli?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Jak dla mnie to logiczne jest, że sacharoza po rozpuszczeniu to nadal sacharoza, ale ja tam nie wiem, nigdy nie byłem orłem z chemii :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
wydaje mi sie ze jest jak pisze gosc wyzej

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×