Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o stałych seks układach?

Polecane posty

Gość gość
kurde mi więcej do szczęścia nie trzeba, piszę się w ciemno :D

Gość gość
predzej czy pozniej w takich ukladach pojawia sie uczucie bo taki dluższy uklad to cos typu zwiazek tylko bez zobowiazan

Gość gość
a czy w sponsoringu tez moze pojawic sie uczucie?

Gość gość
sądzę że są spoko, chciałbym być w takim układzie

Gość gość
Seks-układy są w Polsce bardzo popularne. Nie tylko na zasadzie że "seks za pieniądze". Również "seks za wynajem", "seks za pomoc w porządkach", "seks za przyniesienie ciężkich zakupów", "seks za naprawienie czegoś". Ogólnie mówiąc, seks jest uniwersalnym środkiem płatnicznym. Tylko że np. seks za wynajem jest regularny, a seks za pojedyńcze usługi jest jednorazowy.

Gość gość
Byłam do niedawna w takim układzie z żonatym, trwał on 2 lata. Wcześniej byliśmy pryjaciółmi, w ogole znamy sie od kilku lat, spotykalismy się na seks, ale nie tylko bo były też wspólne kolacje czy nawet wyjazdy, wiec nie było to tez takie mechaniczne, ze idziemy do lozka i kazdy idzie w swoja strone ;) Może jeszcze ta znajomosc sie odnowi, licze na to

Gość gość
Choć nie było tez to takie całkiem bezuczuciowe bo bywały okresy w naszej znajomości kilkuletniej kiedy on sie we mnie podkochiwał, potem sie dystansował, a potem znowu czulam, ze z jegos trony to cos wiecej, sam powiedzial mi kiedys, ze mial na koncu jezyka, ze mnie kocha, ale nie mogl mi tego powiedziec bo to by bylo wielkie zobowiazanie.

Gość gość
Ale nie chcialabym być w takim ukladzie gdzie np. nie rozmawiamy ze sobą, nie przytulamy sie po seksie itd. tylko mechaniczny seks i do widzenia.. Jednorazowo może i tak, ale na dluzej dziwnie bym sie w takim ukladzi czula