Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bede sama do konca zycia alee

Polecane posty

Gość gość

jestem pelna spokoju, nie smutku, to dziwne. Jak czytam to forum i slucham kolezanek ktore niedawno z kims zzerwaly to zdaje sobie sprawy, ze dla niektorych to koniec zycia, powod wielkiego cierpienia, tragedia itp. Ja cale zycie z nikim ie bylam, moze dlatego? Czy moje podejscie jest jakies nienormalne? W dni takie jak ten lubie sobie podrzemac, poczytac, pic kawke, odpoczywac w samotnosci

Gość gość
do bzykania niemasz pociągu ?

Gość gość
autorko, tez tak mysle, jak ty.. chlopy sa dobre raz spotkac sie na jakis czas, wyjsc gdzies wspolnie albo pogadac przy kawie, zjesc jakis obiad, ale tak na codzien to juz za duzo by sie chcieli w zyciu panoszyć, to nie u mnie

Gość tumiwisizm
to jest całkowicie zrozumiałe i wytłumaczalne , gdy kobieta powiedzmy w wieku 30 lat nie pozwoliła aby ją 'dotknął' faceta , nigdy nie zaliczyła bzykania to bzykania NIE potrzebuje i NIE widzi potrzeby , NIE potrzebuje bzykania ale niestety w mózgownicy następują pewne zmiany NIEODWRACALNE !

Gość gość
tumiwisizm dziś nie, moj drogi, za młodu zakosztowałam tego sportu i od tamtej pory tj.od 20 lat, seksu nie potrzebuje. Więc wybralam świadomie 🖐️

Gość tumiwisizm
no właśnie autorko , zakosztowałaś 'sportu' a nie prawdziwego związku z facetem, czyli jak to było , szybki numerek i pod prysznic ? nie wieżę w to, że jesteś po tylu latach absencji normalna psychicznie !

Gość gość
no właśnie autorko , zakosztowałaś 'sportu' a nie prawdziwego związku z facetem, czyli jak to było , szybki numerek i pod prysznic ? x po pierwsze: to nie był szybki numerek a bylismy razem 3 lata x nie wieżę w to, że jesteś po tylu latach absencji normalna psychicznie ! x po drugie to wam zawsze sperma mózg zalewa jak sie nie rvchacie Po czwarte to nie autorka:D Po piąte to won na tematy dla prawików a nie dla panien haha

Gość gość
a i nie zapomnij krwa zajrzec do słownika jak nie "wieżysz" to sprawdz niedowiarku :D🖐️