Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.... archiwum02

Polecane posty

gość dziś co ty masz pedale p********y z tym przepraszaniem? x Ja nie mam żadnego problemu.. pedale ;) Widzisz światem żądzą pewne zasady - jak się kogoś obrazi a potem sie okaże że niesłusznie to już w przedszkolu uczą że jest takie słowo: przepraszam. Czy już rozumiesz ?

Gość gość
przeloguj sie czubie na szmate szmatyna

Kupa śmiechu to jest z twojej głupoty.. ;) Widzę że nadal nie masz odwagi się do mnie zwrócić, pewnie odważniej się wypowiadać o mnie w os 3 że niby znamy się od lat ;) Przykro mi kobieto ale w ogóle ciebie nie znam i powiem więcej; znać nie mam ochoty. A twoje zaszłości z szatynem kompletnie mnie nie grzeją. Nie pisz do orangerii jak to on jest, napisz do mnie czy zrozumiałaś . Spróbuj ;)

Spokojnie Yoriksine... Otulona ma jeden podstawowy cel w życiu a jest nim zdemaskowanie ukrywającego się pod różnymi nickami i orange osobniku o nicku Shatyn. No i tropi mnie tu i tam i jeszcze ówdzie...:D Kiedyś wytropiła mnie na jakiś innych tematach, gdzie ją podobno obrażałem, podobnie jak Iftar itp... Potem okazało się, ze to był znajomy Iftar...:O Ale chęć zdemaskowania mnie pozostała i przerodziła się w obsesje... Najgorszy w tym wszystkim jest fakt, że otulona w coś tam nie idzie do lekarza psychiatry tylko hołubi i obnosi się ze swoją skrzywioną psyche tu i tam....:O

- Film wybitnego polskiego reżysera jest próbą rekonstrukcji prawdopodobnego przebiegu wydarzeń - tak na projekcję "Smoleńska" Niemców zaprasza prof. Andrzej Przyłębski, polski ambasador w Berlinie. x x Ciekawe z czym Przyłębski wymienił sie na łby. Domyslam się ale pewności nie ma...;)

Słoneczko, to do shatyna było czy do mnie ..? Może uściślaj, będzie łatwiej ;) x - Film wybitnego polskiego reżysera jest próbą rekonstrukcji prawdopodobnego przebiegu wydarzeń - tak na projekcję "Smoleńska" Niemców zaprasza prof. Andrzej Przyłębski, polski ambasador w Berlinie. x W kinie w Stalowej Woli przyszło na film dwóch widzów. Jak widać popularność d**y nie urywa.. Ale cóż, jaki zamach taki film ;)

Gość gość
z tym smoleńskiem to mnie nurtuje ta cholerna brzoza i jako typowa blondynka jednej rzeczy nie moge pojac moze mi tu wytłumaczycie bo po wpisach widze ze wy wszystko zrozumieliscie ,czy samolot jak udezył i stracił kawał skrzydła to w jaki sposób co spowodowało ze wzniósł sie jeszcze do góry , sam sie wziął w sobie i sie wzniósł czy pilot dodał "gazu" bo znajac zycie to powinien od razu nastapic obrot i upadek jakos wzniesienie sie i dalszy lot z obrotami nie potrafie sobie tego wyobrazic i zakceptowac

gość dziś ..."bo znajac zycie to powinien od razu nastapic obrot i upadek ..." x Jak widać wiesz co powinno nastąpić, znając życie, to po co pytasz ? Samolot w momencie zderzenia z brzozą był już po komendzie odejścia, ale z uwagi na bezwładność i wcześniejsza dość dużą (ponad normę) prędkość opadania nie był w stanie odejść w jednej chwili. Był juz poniżej poziomu pasa startowego. Więc prawdopodobnie nawet gdyby nie uderzył w brzozę i tak by sie rozbił. Odsyłam do raportu Millera i artykułów prasowych ale zaznaczam pisanych przez specjalistów w dzidzinie lotnictwa.

Gość gość
Odurzona, alkusie, znowu widzisz Shatyna? Ja p*****le :D:D:D

Gość gość
A Mirus pewnie sra z orendza :D Co za towarzystwo czubow. I wytlumacz mi, co ty tu jeszcze robisz na temacie Shatyna? Nie potrafisz zostawic go w spokoju? JAkim zyebem umyslowym trzeba byc, zeby dzien w dzien lazic za kims i go obrazac? Masz jakies kurfa papiery na glowe idiotko?

Gość bite me
5 milionów złotych za śmierć w wypadku lotniczym? Saramonowicz: Zaczynam mieć wyrzuty sumienia, że nie wsiadłem [Dwa zdania, które Andrzej Saramonowicz napisał na swoim profilu społecznościowym polubiło blisko cztery tysiące osób. Widać, że artysta znów wyraził opinie zniesmaczonych. Czym podyktowany był sarkastyczny wpis Saramonowicza? Żądaniami, drugiej żony Przemysława Gosiewskiego, która wezwała MON do zawarcia ugody w sprawie o zadośćuczynienie i odszkodowanie za śmierć jej męża w katastrofie smoleńskiej. Beata Gosiewska domaga się prawie 5 mln zł. Do tego jeszcze dla dzieci 72 tys. wyrównania renty i 2 tys. zł miesięcznie renty dodatkowej. Dodatkowej, ponieważ syn i córka już dostają rentę po ojcu. Rodzina otrzymała też wcześniej zadośćuczynienia, w sumie 750 tys. zł. ]

Gość bite me
[Żądania Beaty Gosiewskiej po prostu zszokowały opinią publiczną.] x Więcej ... http://natemat.pl/193309,saramonowicz-z-sarkazmem-napisal-o-zadaniach-beaty-gosiewskiej-internauci-komentuja-jego-wpis-okrutne

Gość gość
Ciekawe dlaczego ubezpieczyciel TU-154 M nie wypłaca odszkodowań tylko my podatnicy???! A pierwsza zona przeciez nie gorsza :P :) A poza tym jak Gosiewska wierzy w zamach to niech wystąpi o odszkodowanie do zamachowca :-D

Gość gość
Czy istnieje jakaś suma , ktora zaspokoi pazernośc, chciwośc, żerowanie na państwie, no i pseudo-żal ... Wszystkiego im mało,ciekawa jestem,czy biędzie kiedyś taka suma,która wreszcie zaspokoi ich chciwośc,pazerność i pseudo-żal. Akurat Gosiewska jest w PiSie czyli partii rządzącej tych wielkich patriotów z wilczym apetytem na kasę, więc jak wiemy 'pokorne cielę dwie matki ssie' i to ile się da, bo zawsze jest mało :( (((((

Gość gość
Jak podają media: Beata Gosiewska, która od 2014 roku zasiada w Parlamencie Europejskim, w ubiegłym roku zarobiła ponad 97 tysięcy euro. Zadeklarowała też oszczędności w wysokości 1,4 mln zł i 107 tys. euro. Posiada także papiery wartościowe na kwotę blisko 290 tys. zł. Gosiewska podaje też, że razem z dziećmi mieszka w mieszkaniu należącym do matki Przemysława Gosiewskiego o pow. 48 m kw.

gość dziś z tym smoleńskiem to mnie nurtuje ta cholerna brzoza i jako typowa blondynka jednej rzeczy nie moge pojac moze mi tu wytłumaczycie bo po wpisach widze ze wy wszystko zrozumieliscie ,czy samolot jak udezył i stracił kawał skrzydła to w jaki sposób co spowodowało ze wzniósł sie jeszcze do góry , sam sie wziął w sobie i sie wzniósł czy pilot dodał "gazu" bo znajac zycie to powinien od razu nastapic obrot i upadek jakos wzniesienie sie i dalszy lot z obrotami nie potrafie sobie tego wyobrazic i zakceptowac x x To proste. Nie wiem czy wiesz co to siła nośna? To coś co powoduje, ze samolot leci. Ona jest zależna od skrzydeł. I teraz jak utracona została częśc skrzydła to większą siłe nośną miało skrzydło nieuszkodzone. I spowodowało obrót. A jeszcze prościej. Oprzyj się oboma rękami, stojąc o blat stołu. I teraz ugnij lewa ręke (strata częsci siły nośnej reki) To na którą stronę się przechylisz? No...

otulona_snem dziś tobie,to juz nic nie pomoze,bo zazdrosc jest nieuleczalna choroba,do tego polaczona z zawiscia i nielubieniem siebie i innych ludzi, tworzy takie oto kwiatki- zboczonego, oblesnego, mizogina x x Nie wiem do kogo to ale... Po prostu posłuż się cytatami z postów, zeby uzasadnić posądzenie o zazdrość... Może zawiść...

Gość gość
no nie, to się w pale nie mieści co pisuary wyprawiaja

Gość gość
gość dziś z tym smoleńskiem to mnie nurtuje ta cholerna brzoza > tylko brzoza ? a te 3 osoby , ktore wg Antosia przeżyły katastrofę, oooo przepraszam zamach :-D:P

Ludzi dziwi ta brzoza bo jak może drzewo spowodowac upadek tak wielkiego samolotu. Porównanie dotyczy innych zasad ale myśl jest taka sama. Na skórce od banana poślizgnie sie tak samo dziecko jak i wielki chłop 2 metry wzrostu i 140 kg wagi. Z tym, ze ten drugi zrobi sobie wieksza krzywde.

Gość gość
no a ta sztuczna mgła, ktora była a potem ... Macierewicz nie wyjasnil co się z nia stalo ;)

Premier Beata Szydło oświadczyła w środę, że jeżeli prokuratura podjęła decyzję o konieczności przeprowadzenia ekshumacji ofiar katastrofy smoleńskiej, "to ani politycy, ani nikt inny nie może tutaj, ani ingerować, ani trudno to komentować". - Takie jest polskie prawo - odpowiedziała na pytanie, jak odnosi się do apelu krewnych części ofiar katastrofy o powstrzymanie ekshumacji. (http://www.tvn24.pl) x x JAk odmawiała druku wyroków TK jakoś o tym nie pamiętała.

Po zerwaniu przez Polskę rozmów w sprawie śmigłowców Caracal Paryż ochładza stosunki z Warszawą. Odwołanie szczytu Trójkąta Weimarskiego to dopiero początek. x x Pis zniszczył już wiele rzeczy a teraz udało mu się zniszczyć TW...

Marszałek Senatu: Czarny protest pokazał, że społeczeństwo nie jest wyedukowane i nie wie, co to aborcja... x x No tak. Społeczenstwo polskie jest po prostu głupie i nie dorosło do rządów pisiu...:O