Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy do prostytutki mozna sie poprzytulac po seksie?

Polecane posty

Gość gość

czy do prostytutki mozna sie poprzytulac po seksie?

Gość gość
placisz za,godzine,spuszczasz,sie po pieciu mi,utach zostaje ci 55min na przytulanie ;-)

Gość gość
dlaczego chcesz sie poprzytulac do prostytutki? :P dziwny jestes

Gość gość
DO JAKIEJKOLWIEK KOBIETY BYM CHCIAL

Gość gość
Nie przytulam klientow z kilku powodow, Jak ktos tu wspomnial dziwne w c***j , matka cie w domu nie kochala? klienci nas maja za zabawki sexualne, i czesto nie podobamy im sie fizycznie, wypisuja bzdury i oszczerstwa na garsonierze i ja mam kogos takiego przytulac? :D:D

Gość NO MOIM ZDANIEM
placisz - wymagasz. Jednakze prostytutka moze se zastrzec, ze to dodatkowo platne.

Gość gość
Marcin, to Ty, ja pierdolę!

Gość gość
17.49 co ma mama w domu wspolnego? nie jestes zabawka seksualna, tylko szanssa na bycie z kobieta normjalne jest ze po seksie sie przytula chce sie poczuc jak z dziewczyna, pewnie zapomnialas co to gfe prostytutko

Gość gość
placisz za seks,spuszczasz sie i wychodzisz

Gość gość
ale ja sie moge spuscic po 7 minutach, ja chce objac kobiete, pomiiziac jej cycki, jej uda, jej brzuch, pogladzic jej wlosy

Gość gość
No wlasnie co w tym dziwnego? Jak ktos chce normalnej relacji ale nie ma szans na spelnienie oczekiwan kobiet to wtedy inna kobieta platnie prostytutka realizuje te potrzeby, ktore ma ten mezczyzna czyli w tym przypadku przytulenie.

Gość gość
gość dziś ...Jak ktos chce normalnej relacji... x To nie zamawia prostytutki :P x ...ale nie ma szans na spelnienie oczekiwan kobiet to wtedy inna kobieta platnie prostytutka realizuje te potrzeby, ktore ma ten mezczyzna czyli w tym przypadku przytulenie... x Ależ przytulaj ją, wylizuj i pieść do upadłego (tzn. twojego padnięcia :P ). Tylko ustal z nią to wszystko, przed rozpoczęciem "seansu" :P.

Gość gość
gość dziś Czasem by miec szanse na zwiazek i zdrowa relacje czasem trzeba spotykac sie z prostytutka. Wcale nie cbodzi o seks a o braki w bliskosci z kobieta.

Gość gość
Za brak bliskośCi to sam odpowiadasz. Taka prawda.

Gość gość
ale lekarstwem na brak blisksoci jest wlasnie pojscie do prostytutki !!!!

Gość gość
gość dziś ale ja sie moge spuscic po 7 minutach, ja chce objac kobiete, pomiiziac jej cycki, jej uda, jej brzuch, pogladzic jej wlosy x wszystko za dodatkowa oplata,jak masz dosyc kasy to moze bedziesz mogl

Gość gość
za dodatkowo oplata jest spusst do ust lub anal a nie mizianie cycow i tak sie je mizia przed seksem jako gra wstepna, weic co za problem zamiast r00chac 25 minut i isc, to por00chac 10 minut i poprzytulac sie kolejne 10?

Gość gość
gość dziś ...trzeba spotykac sie z prostytutka. Wcale nie cbodzi o seks a o braki w bliskosci z kobieta... x Ty masz poważne braki w intelektualne :P, skoro "zdrowych relacji z kobietą", chcesz się uczyć od prostytutki :P. x Jesteś tak moralnie skrzywiony, że nie rozumiesz nawet słowa "bliskość" :(. x Nie dziwię się, że normalni ludzie, cię unikają :(.