Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój mąż mnie wyzwał przy koledze

Polecane posty

Gość gość

Moj maz przyszedl z pracy z kolega,podalam im obiad i powiedzialam co mu sie nie spodobalo, a on do mnie przy koledze "zamknij sie glupi padalcu"...tak mi sie przykro zrobilo i glupio..poszedl do drugiego pokoju i powidziaö ze nie chce zostac z kolega przy stole bo zablisko siedzi mnie... ;( dodam,ze jestem w 9 miesiacu ciazy....co wy byscie zrobily...

Gość gość
Boje sie,ze jak urodzi sie dziecko to bedzie to samo..i nadal bedzie mnie wyzywal...i dziecko bedzie robic jak tatus..i zero szacunku od dziecka do matki ;(

Gość gość
Coś Ty sobie za palanta za męża wzięła

Gość gość sylwia
Skąd ja to znam .Moj też kiedyś przed kolegą mi wykrzyczał w twarz jak.mu miałam za złe że za babami.lata a że po łożeczko dla nowo narodzonek corki to nawet nie ma czasu pojechać.Przyjechał wtedy ten jego kolega i znowu temat wiec on mi przy nim "co zazdroscisz to też idz wypiąć doope i idz sie dupczyć":-(dodam że świadkiem tego był 6 letni syn.

Gość gość
gość dziś Coś Ty sobie za palanta za męża wzięła X Kobiety lubia byc tak traktowane dlatego takich sobie wybieraja.

Gość gość
ale macie facetów... zrob sobie jeszcze z nim 6 dzidziusiów bo dzidziusie scalaja zwiazki.pewnie powiesz zaraz ze przed slubem byl inny

Gość gość
Masakra, w sumie to wiedziały gały co brały, więc nie narzekaj teraz. Poza tym głupie pytanie "co zrobiłybyście?". Przede wszystkim nie brałybyśmy sobie za męża takiego dekla. Pozostaje ci tylko pogratulować rozumu.