Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalena S

IQface

Polecane posty

Gość Magdalena S

Koleżanka poleciła mi IQface. Nie ukrywam, że długo się zastanawiałam, bo wcześniej próbowałam wielu środków i niestety nie przynosiły one rezultatu. W sumie to czemu IQface miałby mi pomóc? Owszem koleżanka miała znacznie ładnieją cerę bez trądziku.. ale ja też próbowałam i do tej pory mi się nie udało. Ok, zgodzę się, że były to kremy, maseczki, maści. Nie tabletki. Ale czy to aż taka róznica? Okazało się że tak. Dzisiaj wiem, że fakt iż się zdecydowałam się na ten akurat środek, był dla mnie tym czego potrzebowałam by pozbyć się trądziku

Gość gość
Ja akurat też stosowałam IQface i jestem, bardzo zadowolona z efektu jaki uzyskałam. W końcu udało mi się pozbyć trądziku i uważam, ze nie ma lepszego środka pod tym względem

Gość gość
Ja też uważam, ze jest to jeden z najlepszych środkóœ do walki z trądzikiem. Mi pomógł i po 3 miesiacach po trądziku nie było śladu

Gość gość
Ja używałam IQface jeszcze w czasie gdy były problemy z zakupem trego środka w Polsce. Nie określę dokładnie daty, ale było to z dwa czy trzy lata temu. I od tamtego czasu nie mam najmniejszych problemów z trądzikiem

Gość gość E
Moim zdaniem wybór środków wspomagających czy pozwalających na walkę z trądzikiem jest na rynku dosyć duży,. Nie mniej prawdą jest, że jednym z najlepszych z nich jest IQface

Gość gość
Moija siostra stosowała IQface i jest bardzo zadowolona, przy czym trądzik nie dopadł jej że tak napisze w wieku młodzieńczym tylko w ciąży. Oczywiście zaczeła braqc te tabletki po porodzie i zakończeniu karmienia. Nie mniej efekt znakomity

Gość gość
Jak dla mnie IQface okazał się znakomitym sposobem na pozbycie się trądziku, znakomitym bo skutecznym. W końcu nie mam pryszczy i pozbyłam się ich w 3 miesiace

Gość gość
Ja jestem bardzo zadowolona z efektu jaki uzyskałam po zastosowaniu IQface. 3 miesiące i nie ma pryszczy. W końcu.

Gość gość
Ja jestem bardzo zadowolona z IQface. W końcu pozbyłam się trądziku. Liczę tylko, że na zawsze, że już nie wróci, bo ponownie tego piekła z wypryskam na twarzy nie dałabym chyba rady walczyć

Gość gość
Ja też stosowałam IQface i jestem bardzo zadowolona z efektu jaki uzyskałam. Po trądziku nie ma śladu. W końcu patrząc w lustro widzę czystą pozbawioną krost twarz

Gość gość
A zastanawialiście się dlaczego IQface jest tak skuteczny?

Gość gość
Odpowiadając odnośnie skuteczności to moim zdaniem przyczyn, choć raczej to chyba nie jest najlepsze słowo, jest kilka. Wymieniając po kolei: -skład opart na naturalnych składnikach -zachowanie odpowiednich proporcji pomiędzy konkretnymi składnikami -ogólnie sam dobór składników (tak aby jeden nie powodował zmniejszenie działania drugiego) -sposób w jaki przyjmowany jest suplement, to że są to tabletki uważam, ze też nie jest bez znaczenia -działanie, że tak napisze "od środka"

Gość gość
Ja jestem bardzo zadowolona z efektu jaki uzyskałam po zastosowaniu IQface. Obecnie nie mam już trądziku. Liczę tylko, ze ten efekt się utrzyma

Gość gość
Ja dopiero co zamówiłam IQface na Allegro. Nie ukrywam, ze byłam bardzo pozytywnie zaskoczona ceną... Początkowo myślałam, że bez stówki nie ma co podchodzić do tego środka patrząc na to jaka jest jego skuteczność... a to owszem 99zł ale za 2 (!!!!!) opakowania.

Gość gość
Faktycznie IQface ma bardzo dobrą cenę na Allegro. Pojedyncze opakowanie za 59zł, to uważam, naprawdę dobra cena

Gość gość Lidka
Co do skuteczności to się całkowicie zgadzam, moim zdaniem jest to rewelacyjny środek. Co do ceny, to sama jak go kupowałam 3 miesiące temu na stronie dystrybutora iqface.pl to była ona znacznie wyższa, więc jeżeli obecnie jest tak jak piszecie na Allegro, to nie ma co ukrywać jest to okazja

Gość gość
Ja też stosowałam IQface i jeswtem bardzo zadowolona, po trądziku nie ma już najmniejszego śladu. W końcu po 4 latach udało się. I pomyśleć że wystarczyły 4 miesiace

Gość gość
Ja jestem bardzo zadowolona z efektu jaki uzyskałam stosując IQface. W końcu mogę napisać, ze trądzik to przeszłość

Gość gość
Moim zdaniem IQface jest najlepszym środkiem wspomagającym skutewcznie walkę z trądzikiem jaki jest obecnie dostępny

Gość gość
Ja akurat stosowałam IQface prawie dwa lata temu, od tamtego czasu nie mam żadnych problemów z trądzikiem, bo go po prostu nie mam

Gość gość
Ja akurat jestem bardzo zadowolona z zastosowania IQface,. w końcu trafiłam na środek który faktycznie w sposób perfekcyjny wyeliminował trądzik z mojej twarzy

Gość gość
Długo się zastanawiałam jaki środek wybrać, dzisiaj nie żałuję że postawiałam na IQface, bo po trądziku nie ma już śladu. Znikł w 3 miesiące. Jedynie czego żałuję, to fakt, że nie dałam się na niego namówić wcześniej

Gość gość
Moim zdaniem IQface jest jednym z najlepszych środków tego rodzaju jaki jest dostępny na Polskim rynku

Gość gość
Jak dla mnie to nie ma lepszego środka na walkę z trądzikiem jak IQface. Dopiero po jego zastosowaniu pozbyłam się trądziku

Gość gość
Ja kupowałam jeszcze IQface jeszcze w czasie, gdy ściągać go trzeba było z USA. Kupowałam chyba na Amazonie? Chyba, robię dosyć dużo zakupów poprzez internet, i głowy za to nie dam, jezęli p[rzez przypadek w tym momencie wprowadziłam w błąd, to przepraszam, we każdym razie na pewno był to środek ściągany z USA i na pewno nie bezpośrednio, bo kupowała koleżanka tam mieszkająca na swój adres i dopiero ona mi go wysyłała. Nie mniej inna sprawa, ze od tamtego czasu nie mam po prostu trądziku

Gość gość
Ja jestem bardzo zadowolona z efektu jaki uzyskałam po zastosowaniu IQface, Po trądziku nie ma śladu

Gość gość
Ja też jestem zadowolona z IQface, raz że skutecznie pozwolił zlikwidować mi trądzik, a dwa trądzik jak znikł tak nie wrócił, a nie ukrywam, że tego też się bałam

Gość gość
U mnie efekt po IQface znakomity, po trądziku nie ma najmniejszego śladu, oczywiście nie licząc zdjęć jakie miałam robione w okresie jak go niestety miałąm...

Gość gość
Moim zdaniem IQface jest idelanym środkiem do walki z trądzikiem, stosowałam te tabletki przez 3 miesiace i w tym czasie po prostu pozbyłam się trądziku

Gość gość
Ja jestem bardzo zadowolony z efektu jaki uzyskałam po zastosowaniu IQface, w końcu trądzik to dla mnie przeszłość