Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
nyska16

Czy da się tak powiększyć biust?? :)

Polecane posty

Hej dziewczyny! Jestem posiadaczką ma prawdę malutkiego biustu mianowicie miseczka AA :( W szkole byłam z tego powodu wyśmiewana i wyzywana od desek itepe przez nie dojrzałych kolegów(na szczęście już zmądrzeli) przez co popadlam w ogromne kompleksy. Ogólnie akceptuje i lubię siebie i swoje ciało jednak 2 rzeczy NIENAWIDZE! Po pierwsze- malutkie piersi, które na dodatek mają brzydki kształt coś jak piramidki? :') Po drugie- to, że tyje tylko w brzuch! Jestem szczupła, każdy chwali moją figurę, tylko że ja zawsze ubieram się tak, by maskowac niechciany brzuszek. No ale kiedy na zimę przybywa mi troszeczkę ciałka to tylko w brzuchu, na dodatek robi się wtedy wystający! Ok, i wymyśliłam sobie coś takiego, tyle że nie jestem pewna czy w ogóle zadziała... :/ Mianowicie teraz idzie zima, wiec nie pokazujemy tyle ciałka. No i chciałabym przytyć tak by rozeszło mi się równomiernie po całym ciele. Podobno jak się je dużo kaszy i białek tłuszczyk ładnie się rozprowadza po całym ciele myślałam, że może chociaż odrobinka pójdzie w biust. A potem na wiosnę zacząć ćwiczyć na brzuch, aby nie był taki odstający. Nie zależy mi na idealnie płaskim jak u modelki, może mieć tłuszczyku trochę, byleby nie odstawal. Jak myślicie? Na reszcie ciała pozostanie ten tłuszcz? Czy tylko bez sensu rozciągnę sobie skórę? Zapomniałam dodać, że jak najbardziej mogę przybyć w nogach i biodrach nie przeszkadza mi to, z racji tego, że jestem szczupła. Proszę o odpowiedź, z góry dziękuję i będę wdzięczna! :-*

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować