Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym natrafić na takiego mezczyzne.

Polecane posty

Gość gość

Takie moje marzenie. Natrafic na mezczyzne przed duze M. Dojrzałego (emocjonalnie ), inteligentnego, widzacego we mnie z jednej strony najbliższą osobę ,czyli zone, a z drugiej obiekt seksualny, o którym fantazjuje. Dla takiego oddalabym swoje serce, była wierna i kochająca do końca.Niestety prawie wszędzie jakieś marne faceciki:/

Gość gość
Ciekawe co dla ciebie oznacza dojrzały emocjonalnie, mogłoby cię to przerazić, gdybyś takiego spotkała.

Gość gość
Ja takiego spotkałam, a przynajmniej tak mi się wydawało , a potem odszedł, okazał sie być kłamczuchem, a ja jeszcze za to odejście winiłam siebie. Teraz z perspektywy czasu, czuję się oszukana, ale cóż. Co cię nie zabije to cię wzmocni i już jestem na kierunku wznoszącym. Jeszcze parę dni , a będę mogła góry przenosić :). Jednak takie doświadczenia sprawiają , że jesteś coraz twardsza i wiem, że jeśli spotkam kogoś nastepnego, to właśnie przez swojego porzednika będzie mu ciężej. Chłop chłopowi zgotował ten los ;).

Gość gość
Dlaczego dojrzalosc moglaby mnie to przerazic? Predzej niedojrzalosc

Gość gość
22:30 jeśli tak,to chętnie Cię poznam;) x bez to* :p

Gość gość
jestem Maciek przez duze M :) gram na gitarze, piszę hieroglify cyrylicą, wolnymi chwilami maluję serca różne takie, drzewa tez umiem malować, marzę bo marzenia spełniają się , ogólnie uważam na przejściach , unikam masła za to lubię boczek :) a ty?

Gość gość
Ah,jak mają tacy pisać to chyba lepiej żeby w ogóle

Gość gość
Skąd wam przyszło do głowy, że tacy faceci w ogóle na was spojrzą.

Gość gość
juz ksiezniczka wybrzydza a jeczy w temacie ze nikomu sie nie podoba, bo zwalanie na braki u plci niczym innym nie jest jak ukryta niechęć wywiedziona szkarłatna natura zrażajaca zniechęcone samce

Gość gość sylwia
Boże co wy wszyscy z tym M?to kuż innych imion na swiecie nie ma czy jak?i o co chodzi z tym sexem?czy swiat sie tylko na jednym kręci czy co?sex to jest najmniej ważne.

Gość gość
Sylwia nie na temat gadasz.Nie jecze w zadnym temacie,ksieciuniu;). Podobam się i mam duzo do zaoferowania,ale nie dla takiego niedojrzalego i ograniczonego szczyla. Wiek ani wyksztalcenie,praca nie maja nic do rzeczy