Gość kamciallala Napisano Październik 23, 2016 hej, to pytanie bardziej skierowane jest do kobiet,takze z gory dziekuje za odpowiedzi. Ogolnie miewam bole piersi, od czasu do czasu sobie je sprawdzam po swojemu , nie czulam zadnych zgrubien, brodawki wygladaja tak samo. Nie zwracam uwagi w jakim okresie bola mnie piersi, ale czesto sa obolale przez miesiaczke, lecz w miedzy czasie takze czuje bol , jest on krotki bo np jednego dnia poboli od czasu do czasu a pozniej przestaje. Dzis jednak jest inaczej, od 3 dni czuje ze moje obydwie piersi sa takie obolale, fakt jestem tuz przed miesiaczka, i jeszcze jestem przeziebiona( moze to cos z tym zwiazane ) ale prawa piers boli mocniej i czuje ze po stronie pachy mam takie troszke twardsze, licze na to ze to gruczol sie powiekszyl podczas przeziebienia , umowilam sie na wtorek do lekarza i mam nadzieje ,ze mi pomoze, mam20 lat i boje sie ,ze cos jest nie tak. czy myslicie ,ze to cos powazniejszego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach