Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Włosy mi wypadają w strasznych ilościach

Polecane posty

Gość gość

Mam 23 lata I jest coraz gorzej. Zakola coraz więcej a włosy są juz wszędzie. Jak przejdę ręką po głowie to znajduje ich na ręce za każdym razem około 10. Są jak puch. Zero grubości i twardości. Co ja mam robić?

Gość gość
może na coś chorujesz? robiłaś badania krwi?

Gość gość
Tak. Zauważyłem ze włosy wypadają mi od 6 lat. Lekarz stwierdził lysienie androgenowe. Nie wiem co robić. Place za wizytę 120 zł a on wypisuje mi lekarstwo które mogę kupić w aptece bez recepty. Jestem załamany. Nikt w rodzinie nie był nigdy łysy.

Gość gość
No to masz diagnozę (schorzenie). Co możesz zrobić? Na łysienie nie ma 100% leku ale co może pomóc i nigdy nie zaszkodzić to kup butelkę organicznego żelu z aloesu. To nie jest bujda i nie piertolę głupot!!! Zel musi być tylko z samego aloesu bez żadnych innych dodatków. Po otwarciu musi być trzymany w lodówce. żel ma takie właściwości że wchłania się w skórę 4 razy szybciej i głębiej niż najdroższe kosmetyki (żel jest względnie tani), bardzo dobrze wpływa na skórę oraz cebulki włosowe (na cerę też!). Po normalnym umyciu głowy szamponem dla dzieci (tak! tak! DLA dzieci!!) i spłukaniu, obwij głowę ręcznikiem i lekko wyciśnij włosy. Nie trzyj ręcznikem jak szalony!!! Następnie, wmasuj we włosy i głowę z 2 łyżeczki żelu z aloesu (co drugi dzień na świeżo umytą głowę) , zaczesz włosy jak zwykle i nie płucz!!! 2 łyżki stołowe na włosy długości do podbródka. Gdy włosy wyschną, przeczesz miękką szczotką i zostaw. Uwierz, nie będzie żadnego nalotu na włosach czy jakichś pozostałościach po produktach do włosów. Nic nie będzie się łuszczyć ani "zlatywać". Daj znać za 2 miesiące jak się sprawy mają. Możesz wierzyć albo niewierzyć. Twoja sprawa. Ja tylko wiem że TO działa.

Gość Andre50
skoro wyżej polecono żel aloesowy na twoją przypadłość (współczuję!), to mogę polecić fantastyczny żel złożony w 92% z czystego aloesu. kupiłem go na stronie firmy skin79. bardzo polecam sam sklep - zawsze dostaje się jakieś gratisy w zamówieniu :)

Gość gość
Kurcze, może zmień lekarza, skoro zapisuje Ci produkty nie dające efektów. Powinien zmienić leczenie, jeśli skarżysz sie na zerową skuteczność. Chodzisz do trychologa? Bo ja dzięki niemu poradziłem sobie z łysieniem. Zapisywał mi specjalne preparaty z Hair Pharmy ( z apteki trychologicznej) i jest już znacznie lepiej.

Gość karina159
nie wiem jaka to moze być przyczyna.. ale jest coś takiego jak plastry przeciw wypadaniu włosów dermastic. może to pomorze? wiem, ze dobrze działa bo bliska osoba stosowała.

Gość gość
nie piernicz jak wypadają od tylu lat to byś już dawno wyłysiał a ty widocznie po prostu liniejesz jak skunks i muszą odrastać skoro ciągle wypadają!!!!