Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mocne ściskanie pod pierśią jakby w sercu przy nerwicy

Polecane posty

Gość gość

czy jeśli mi na to pomagają środki uspokajające to nie jest to od serca tylko na pewno nerwica? bo bardzo się boję, to coś w rodzaju nerwobóli takich jakby mięśnie serca bolały takim bólem tępym, ciężko powiedzieć ale coś w rodzaju tego bolu gdy skręca w żołądku to ja tak mam tam gdzie serce i jak wezmę tabletke na uspokojenie to przechodzi potem wraca gdy lek przestanie działać czasem odrazu czasem po jakimś czasie, nie potrafię zlokalizować tego bolu bo boli po całej klatce piersiowej ale ze względu iż mam lęki o serce to właśnie w sercu męczy najwięcej tak jakby myśli z którymi niepotrafie sobie poradzić wyżywały się na sercu i je ściskały, chciały je przebić na wylot, takie coś odczuwam..raz mam wrażenie ze mi serce bije szybko raz jakby miało zaraz się zatrzymac mono iż bije dalej ale jakby z takim trudem czy nie wiem jak to opisać. Wiem ze mam nerwice wcześniej polegała na kołataniach serca potem sie trochę wyleczyłam miałam spokój rok i teraz znów wróciła bo znowu te same objawy z tym ze z silniejszymi nerwobólami czy jak to tam nazwać i bez takich kołatań nagłych serca raczej tylko przyspieszony puls, zawroty głowy itp..wszystko mija gdy wezmę tabletke na uspokojenie te wszystkie objawy nasilają się szczególnie przed okresem

Gość gość
Z takimi objawami to do lekaza a nie na kafe