Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety sa ta wybredne

Polecane posty

Gość gość

Wiekszosc kobiet narzeka na samotnosc i czeka na ksiecia z bajki.Kobiety dlaczego tak jest

Gość gość
Dlaczego mężczyźni są tak interesowni?

Gość gość
1.O kobietach.Bo myślą że będą wiecznie młode.Żyją chwila.Są egoistkami. 2.Mężczyźni interesowni?Powiedziałbym że to cecha Kobiet.

Gość gość
A Ty autorze pewnie uwazasz się za ideał tylko dlatego ze jesteś prawiczkiem, zgadlam?

Gość gość
Bardzo dobrze ze są wybredne, po co maja zadawać się z januszami albo innymi nieudacznikami na dodatek brzydkimi

Gość gość
Wszyscy jesteśmy wzrokowcami i jeżeli ktoś nam wizualnie nie odpowiada to lipa.

Gość gość
A Wy panowie nie jesteście wybredni ? W ogóle mam wrażenie, że autor się pomylił i chyba zapomniał napisać : Dlaczego piękne i fajne kobiety są wybredne - bo zazwyczaj takie panie interesują tych panów, którzy zakładają takie tematy.

Gość gość
Faceci szczególnie w dzisiejszych czasach nie są wybredni. Naprawdę. Zadna dziewczyna moich kumpla nie przypomina modelki. Są niskie, maja krótkie nogi, mało subtelne rysy, zazwyczaj malo kobiece sylwetki, cześć mogła by schudnąć. Zwyczajne do bólu a niektóre wręcz dla mnie brzydkie. Kumple raczej przystojni. Przynajmniej wg obecnych kanonów. Nie jestem gejem by stwierdzić czy mi sie podobają. Ale powodzenie mają. A jednak nie patrzą na wygląd. Maja tez nie przypomina modelki ale nie wyobrażam sobie życia z nikim innym. Jak słyszę ze faceci chcą dzis tylko pięknych kobiet to mnie krew zalewa. Niestety, ale to kobiety będąc czrsto przeciętne albo brzydkie chcą dzis przystojniaków. To żenujące.

Gość gość
Dlaczego zenujace? Robia to, co przez lata mezczyzni. Ja np. lubie tylko co najmniej 3 lata mlodszych

Gość gość
"Faceci szczególnie w dzisiejszych czasach nie są wybredni. Naprawdę. " x Tak, bo faceci w dzisiejszych czasach są bardzo wygodni i leniwi. Nie chce im się zdobywać kobiet, na których im zależy, za to parują się z takimi, które o nich zabiegają i im dogadzają. Ot, zagadka rozwiązana. A że nie są wybredni, to tym gorzej świadczy o nich. Mnie nie interesują mężczyźni, którzy nie są wybredni.

Gość Olena1
Wybredne to jakie dla ciebie

Gość gość
Pieprzycie i tej wybrednosci a tak naprawdę chodzi o to żeby do siebie pasować. Kobiety mają się wiązać na siłę nawet z kimś kto im nie pasuje i to bynajmniej nie w kwestii wyglądu? Po co? Chyba tylko po to żeby się rozstać za jakiś czas... To wam się wydaje że kobiety są wybredne i czekają na księcia bo sami gustujecie w jakichś karynach pustych albo szukacie szczęścia u kobiet z innej ligi a potem zwalacie winę na kobiety i nazywacie je ksiezniczkami. Nie raz i nie u jednego coś takiego zaobserwowalam. Starujecie do każdej bez krzty samokrytyki a gdy taka da wam kosza to oczywiście jej wina bo szuka ksiecia. I do kogo macie pretensje że jesteście mało wybredni i wam wystarczy byle jaka? Nie mierzcie swoją miarą.