Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja po prostu zyje starymi wzorcami, kobieta ma byc ladna, zadbana a facet tylko

Polecane posty

Gość gość

troche piekniejszy od diabla. Moj ojciec ma 64 lata i uwierzcie mi ze nie dbal o siebie w ogole w porownaniu do dzisiejszych standardow. moj dziadek walczyl na wojnie i po wojnie tez sie szybko zwiazal z jakas kobieta, choc byl brzydalem. jesli te wzorce nagle sie zmienily, to jest to dosyc przykre dla facetow.

Gość gość
zobaczcie na prl, facet z zarostem, w grubym swetrze, nieogolony jechal rano tramwajem do pracy wracal do domu i czekala na niego kolacja jedynie wieczorem napalil w piecu ostatnia rzeca o ktora dbal to stosowanie kremow do twarzy, zelu do wlosow, golenie sie pod pachami albo przy jajkach itp

Gość gość
Selekcja naturalna szybko zweryfikuje te nowe "wzirce". Z reszta juz to robi, 1/3 mlodych polek zdechnie bezdzietnie. Dzietnosc w Polsce na poziomie 1,26. Rozmnazaja sie tylko ci staroswieccy, bo oni sa najbardziej ogarnieci. :)

Gość gość
No i? Kiedys kobiety byly zalezne od mezcxyzn. Dzis sa samodzielne i cale szczescie! Nie ma nic bardziej oblesnego niz niezadbany mezczyzna. Wielu moich rowiesnikiw tak wyglada,po 40 wielki brzuch,tluste klaki,smrod ...bleeee! OHYDA!!!

Gość gość
Za 90 lat po tych nowych wzorcach i feministkach nie bedzie sladu..z bardzo prostego powodu - DEBILE WYMRA BEZPOTOMNIE, a wraz z nimi ich poglady i ideologia. :D

Gość gość
Nie jestem.feministka,jednak pociagaja mnie tylko i wylacznie zadbani mezcxyzni. Sama dbam o siebie i tego oczekuje od partnera. Proste.

Gość gość
weźcie się swoją doopą zajmujcie, co?

Gość gość
9:35 to lepiej zweryfikuj swoje poglady, bo przy obecnym poziomie dzietnosci w Polsce (1,26 dziecka na kobiete), Polska i Europa beda muzulmanskie. :P

Gość gość
zapraszam do dyskusji, nie krepujcie sie zabrac glos