Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niedowład mózgu

byłem se rano na zakupach w londynie i wydałem lekką rączką 80 funtów na kurtkę

Polecane posty

Gość gość
80 f za kurtke to nie jest majatek. Ale dla Janusza ze wsi, ktory tylko doił krowy lub chlał z chlopakami za wychodkiem - jest to spelnienie w zycia i nie dociera do jego pustej glowy, ze inni niekoniecznie żyją jak on. Takich odpadów jak ty, powyjechalo do Anglii z 70 proc. i potem opinia o Polakach ciągnie sie jak smród z gaci. Co robisz w tej Anglii? zaloże się, że po 10 latach dalej nie potrafisz sklecić poprawnego zdania po angielsku, mieszkasz na pokoju lub wyłudziles na dzieci mieszkanie z miasta, ogladasz "polish tv", pracujesz dla agencji za f7/hr lub pomoc na budowie u Jaska ktorego poznales przez Staśka z libacji? To tak matołku, gdyby cie potraktowac na poważnie. Obstawiam jednak, ześ kolejny troll opłacany w stawce 5zl/hr, siedzący z mamusią w jednym mieszkaniu do 40. Ciaoo

Gość gość
po co się produkujesz? ten idiota nigdy doopy nie ruszył poza swój kurnik :D i od lat mitomani co to nie zrobi, przecież to zwyczajny, upośledzony ułom jest. Ofiara alkoholizmu rodziców i chowu wsobnego

Gość gość
Przemek, ale ty miales do lasu podobno jechac swoim srelfie-smaochodem ! :D🖐️

Gość gość
Daj zdjecie kurtki :)

Gość gość
zrób srelifie w kurtce bo ja se tez takom moze kce kupic co nie :)

Gość gość
gość dziś BUEEEHHHEEEHHHEEE kplejny zazdrosnik ktoremu pewnie nie wyszlo w UK albo nigdy tam nie byl ale najmadrzejszy :D zazdrosne polaczki nienawidza najbardziej tych ktorzy maja od nich lepiej. I nawet to co opisales smieciu pokazuje ze jest lepsze od twojej marnej wegetacji. Ale to margines. Wiekszosc polakow ktorych znam jrst ogarnietych w UK ale pocieszaj sie ze wiekszosc wynajmuje pokoj itd :D

Gość gość
Poza tym angielski jest latwy i najwieksze tepaki naucza sie dobrze gadac po kilku miesiacach no moze max kilku latach. Znam takich co jednego slowa nie znali jak tu przyjechali a teraz po kilku latach gadaja jak Anglicy wiec pobiegaj przyglupie. To ze ty gniles w patologii nie znaczy ze wszyscy

Gość gość
Czyli tania kurtke w sieciowce kupiles. I to taka sensacja? Widac ze z biedy sie wywodzisz.

Gość gość
tania z sieciowki , szalu nie ma

Gość Wielki Pan Wędrowny
80 funtow to ja wydaje na weekendowe tipy jak jestem w Londynie ps. oczywiście jak jestem trzeźwy:-O