Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość5273753746

choroba

Polecane posty

Gość gość5273753746

Witam. Mój 5 letni syn od prawie tygodnia miał katar oraz lekko ropiały i łzawiły mu oczy. W czwartek doszła do tego gorączka około 39 stopni i oczy zaczęły ropiec jeszcze bardziej. Trwało to do wczoraj. Dziś gorączki już nie ma ale pojawiła się drobna wysypka głównie na twarzy i brzuchu. Trzydniówkę przechodził jak miał 6 miesięcy więc to raczej nie to bo czytałam że dziecko choruje na to tylko raz. Czy któraś z mam spotkała się może z takimi objawami?

Gość gość
Jesteś nienormalna! Dziecko poważnie chore a ta od tygodnia leczysz sama i nie idziesz do lekarza.kretynka

Gość gość
Jakis wirus pewnie poczekaj kilka dni jak nie przejdzie to do lekarza. Moja corka ma takie objawy co pare miesiecy ale mieszkam w UK i tu lekarze do trzech tygodni takie objawy ignoruja. Dzieci w przedszkolu sa non stop chore i moja corka lapie wszystko.

Gość gość
poważnie chore bo miał katar? wow... nie wiedziałam że katar to taka ,,poważna,,choroba. przecież autorka napisała że rozchorował się w czwartek więc pewnie w poniedziałek wybiera się z dzieckiem do lekarza..

Gość gość
Oj zupelnie bym sie tym nie przejmowala. Wygląda to na wirusa.

Gość gość
Oj te kafeteryjne znachorki. Dziecku ropialy oczy mialo goraczke wiec pewnie mialo zapalenie spojowek. I nie, autorko, trzydniowke mozna przejsc wiecej niz jeden raz. Ale watpie zeby to byla trzydniowka. Swoja droga dziecko przy zapaleniu spojowek swedzi, lzawia oczy, a matka zamiast pojsc do lekarza, podac lek i po dwoch dniach byloby znacznie lepiej to meczy dziecko tydzien.