Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasxcd

Czy tylko ja uważam że nie pasuję do tego świata?

Polecane posty

Gość gość
na swiecie zyje 7 miliardow ludzi ,tak nikt noe ma tak jak ty : ) jestes wyjątkowa, ciesz sie ;D

Gość gość
tak, większość ludzi ma wrażenie, że nie pasuje do tego świata :) ja też nie pasuję.. ;

Gość gość
Świat bez Ciebie, nadal będzie istniał :). x Ty bez reszty świata, skonasz z braku jedzenia, picia i powietrza. x Dostosuj się, albo giń.

Gość zasxcd
na swiecie zyje 7 miliardow ludzi ,tak nikt noe ma tak jak ty : ) jestes wyjątkowa, ciesz sie ;D xxxx może z tym, że ja jestem chłopakiem a nie dziewczyną ;P

Gość gość
Sawiat jest taki jaki jest, jak nie umiesz się dostosować to twój problem.

Gość zasxcd
Raczej już nie w tym życiu

Gość gość
W tym życiu jeszcze spotka cię niejedna miła niespodzianka :) Będziesz się dziwił, jak mogłeś tylu rzeczy nie widzieć :)

Gość gość
Wiem to z własnego doświadczenia, świat jest naprawdę piękny, trzeba się tylko postarać w nim odnaleźć :) A jest po co :)

Gość gość
Też tak mam. Świat mnie obrzydza. To nie jest mój dom.

Gość Suzie Q
Ja nie tylko tak samo uważam, ja to wiem, jestem zbyt wrażliwa i każde wyjście "na świat" kończy się niemiłymi odczuciami, najchetniej bym siedziała w domu cały czas.

Gość zasxcd
Do gość dziś : Zanim to nastąpi to będę miał pewnie z 60 na karku ;P xxx Do gość dziś : Tak, ale najpierw trzeba odczuwać samemu chęć jakiejś zmiany i starania się. Gdy człowiek zdaje sobie sprawę z tego, że nie ma to sensu to jakoś mu na tym nie zależy aby podejść do życia inaczej. xxx Do Suzie Q dziś : Witaj w klubie....

Gość gość
Ja pasuję do innych lat.Moja kapsuła mnie jeszcze nie przeniosła:>Zepsuta....

Gość zasxcd
Do Suzie Q dziś : Tak w ogóle to masz na myśli to, że na każdym kroku zdajesz sobie sprawę z tego, że lepiej byłoby (zarówno dla Ciebie jak i innych) gdybyś się nie pojawiła na tym świecie? Bo jak tak codziennie czuję

Gość Turkuć
Wystarczy znaleźć swoją niszę. Dzięki internetowi to proste jak nigdy dotąd.

Gość gość
15:40 Nie ma jak to szukać piękna w ruderze. Tak, świat jest rozwalającą się chatą ze zgniłych desek. Ludzie są chciwi dlatego mamy problem biedy na świecie. Ekonomiści już dawno obliczyli, że gdyby nie kolosalna przepaść pomiędzy bogatymi, a resztą to nie byłoby głodu na świecie. Wiesz ile ton żywności wyrzuca się do wody tylko dlatego, że jest to bardziej opłacalne niż dostarczenie jej do krajów 3 świata? Nawet jeśli Ciebie to nie dotyczy to jednak nie możesz udawać, że tego nie widzisz. Wiesz, że po szczepionkach niektóre dzieci przestały mówić i normalnie się rozwijać? Świat udaje, że to nie prawda bo szczepionki generują spore pieniądze. Handel ludźmi, kryzys rodziny, wojny, zmiany w produkcji żywności, które doprowadziły do tego, że nie dostarcza ona potrzebnej do utrzymania dobrego zdrowia liczby składników odżywczych. Świat jest obrzydliwy.

Gość gość
15:56 - a co ty robisz, żeby to zmienić? narzekasz, że nie pasujesz do reszty świata bo jest on skierowany na uśmiercanie ludzi, biedę, handel ludźmi, organami, bylejakością pracy lekarzy i zamożnością proponującym leki i szczepionki po których jest większa umieralność, od siebie dodam: coraz większą ochotą na byle jaki seks z byle kim i byle gdzie. gdzie w tym wszystkim stoisz ty?

Gość Turkuć
Przeczytajcie sobie "Świat na rozdrożu" Marcina Popkiewicza. Daje do myślenia.

Gość gość
sam sobie czytaj, luju uważam, że ten nie pasuje do "tego świata", który jest z gruntu chory psychicznie. jak nie podoba ci się coś w tym świecie, to zmień to i przestań narzekać

Gość gość
Do gość dziś : Zanim to nastąpi to będę miał pewnie z 60 na karku ;P Taaak, może będziesz mieć i tyle zanim się przebudzisz :) Wiesz, zauważyłem że teraz większość ludzi na uszach ma słuchawki, a w ręku te małe komputerki, zawsze online. W autobusie, tramwaju, parku .. Zauważyłem, bo sam mam 60+, i mam sporo czasu na obserwacje .. A jeśli osoba z którą piszemy jest akurat na naszej drodze ? Możemy się o nią potknąć i nie rozpoznać ? Ta osoba z którą właśnie piszemy ? Mijanie .. Czasy są rzeczywiście trudne, dla starszych osób trudne do zrozumienia i zaakceptowania, ale świat taki już jest, pędzi do przodu. Kto zechce nadąży, kto nie nadąża skrywa się w czterech ścianach. Są i tacy, którzy z wyboru nadążać nie zamierzają, takie prawo każdego człowieka. Boli jednak, kiedy młodzi ludzie rezygnują z wyzwań które niesie życie :( Wolałbym nie nazywać tego tchórzostwem ?! Pozdrawiam 60+

Gość gość
16:05 Rozbrajają mnie takie odpowiedzi. Ile Ty masz lat? Co może zrobić przeciętny człowiek, który nie pociąga za sznurki? Modlę się o szybszą paruzję.

Gość Suzie Q
@ zasxcd dziś x Niekoniecznie, może kiedyś, dziś inaczej to ocenam. Owszem mam swoje wady, ale dzięki temu, że świat mnie męczy to siedzę w domu i wiem więcej o świecie niż wielu ludzi.

Gość Suzie Q
Głupio to zabrzmiało hehe. :) Po prostu czytam internety :) i dostrzegam schematy, któych nie widzą inni, nie popełniam tak jak oni stale tych samych błędów, staram się jakoś dzielić tą wiedzą z innymi, ale to jak grochem o ścianę. Trzeba się wziąć za siebie i wykorzystać to na swoją korzyść, zamiast pomagać innym.

Gość gośćjklldhhy
Nie wszyscy sa wredni a przed reszta trzeba sie nauczyc bronic,kazdy ma swoje wartosci i zasady i moze życ tak jak chce,tez jestem wrazliwa ale potrafie sobie radzic i nie narzekam ze nie pasuje do tego swiata

Gość zasxcd
gość dziś : "Boli jednak, kiedy młodzi ludzie rezygnują z wyzwań które niesie życie" Cóż, jak to podaje kościół - po śmierci będziemy sądzeni za to jak przeżyliśmy nasze życie. I tak trafię do tego niby piekła, więc nie ma co zawracać sobie głowy kilkoma latami spędzonymi tutaj. xxxxxxxx Do gośćjklldhhy dziś : Cieszę się, że jakoś sobie radzisz z tym wszystkim ;) Tylko się nie poddawaj czasami! :)