Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ustalmy jedna rzecz... cechy wartosciowego faceta W E J D Z C I E

Polecane posty

Gość gość

- nie naduzywa alkoholu - nie unosi reki na kobiete - nie obraza ani nie wyzywa kobiet, wrecz przeciwnie, traktuje je z szacunkiem - pamieta o rocznicach i waznych datach - oferuje pomoc kobiecie - wykazuje wlasna inicjatywe, ale slucha i bierze pod uwage pomysly partnerki - odpowiedzialny - przewidywalny - opiekunczy - wyksztalcony/inteligentny/madry - majacy dobre maniery

Gość gość
ja taki jestem, mam 36 lat ale jestem sam bo kobiety pragna DRANI :( a nie wartosciowych mezczyzn :(

Gość Suzie Q
Przepraszam, ale to są cechy drugorzędne, kim jesteś autorze, może kobietą? :)

Gość gość
suzie jestem mezczyzna bardzo mnie zaciekawila Twoja negacja mojego postu prosze Cie uzasadnij dlaczego uwazasz te cechy za drugorzedne i wypisz te pierwszerzedne

Gość gość
A jak nazywac rozwiazle i wyuzdane kobiety? Dzisiaj wiekszosc kobiet takich jest. Czy porzadny mezczyzna powinien byc uwiazany polityczna poprawnoscia? Jak nazwalabys autorke kobiete, ktora sypia z twoim mezem?

Gość gość
Jesli kobieta sie szmaci to nie mozna okreslac jej jako porzadnej bo to krzywdzace wobec rzeczywiscie porzadnych kobiet

Gość gość
15:53 nie powie ci, bo sama ich nie zna. Tak tylko napisala z przekory, zebys nie myslal, ze masz racje... :O

Gość Suzie Q
Wiesiek czemu obrażasz kur**, skoro są uczciwe? x Na przykład to, że słucha kobiety i bierze pod uwagę jej pomysły, zamiast decydować samemu. Zawsze powinien on decydować, od "dialogu" są kłótnie. To tak jakby rodzic słuchał dzieci i brał ich zdanie pod uwagę, gdyby nie chciały chodzić do szkoły. Kobiety są zbyt emocjonalne i mają głupie pomysły, poza tym to niezłe manipulantki więc po co? Mężczyzna ma być pewny siebie i ma dominować, rządzić. No i być silny fizycznie.

Gość gość
a ja bym nie chciała kogoś kto uważałby mnie za upośledzoną umysłowo i traktował jak dziecko. Moje zdanie musi się liczyć w związku.

Gość Suzie Q
To nie my sobie wymyślamy co jest atrakcyjne a co nie, nasze społeczeństwo jest chore, skoro piszemy o takich podstawach niezmiennych od zawsze. Jest tylko instynkt, pociąg seksualny, by najatrakcyjniejsze osobniki danego gatunku się przyciągnały i tyle - wszystko by narobić zdrowe dzieci i stworzyć im odpowiednie warunki dorastania. A więc kobieta musi być ładna i młoda, jako że ma się zajmować dziećmi to jest zwolniona z obowiązku zapewnienia przetrwania. To mężczyzna ma przynieść "mięcho" do domu, a dzisiaj pieniądze na mięcho. :) A więc ma być bogaty, zdrowy, silny i mieć mocny charakter, by rządzić innymi facetami, zamiast być przez nich rządzonym. Podsumowując: - mocny charakter, egoista, lubi dominować - przystojny, zdrowy - bogaty x Przy czym istnieje rozbieżność między zdobyciem bogactwa, a urodą, zdrowiem. Lepsza pozycję społeczną i więcej pieniędzy może dać słabszy pod względem urody i zdrowia mężczyzna. Tak więc kobieta może mieć dziecko z jednym, a być kobietą drugiego.

Gość gośćdalia
Wartosciowy facet nie obraza kobiet jakie by one nie byly,chociaz sprawiedliwy osąd na temat jest dla kazdego rożny,weszlam tutaj dlatego,bo mam troche za soba,jestem kobieta,pozatym nikomu mnie osadzac,do sadu na gorze to jeszcze mam nadzieje przedemna,jestem zona i matka,a co do cech wartosciowego faceta,to nie ogolnie znana powierzchownosc,rowniez co do kobiet,facet wartosciowy nie patrzy calkiem na wyglad kobiety,na dobre cechy jak wiernosc,zaradnosc,opiekunczosc,pracowitosc,lojalnosc,cieplo rodzinne,stanowczosc,zrozumienie,akceptacja rowniez wad,ktore kazdy ma,taki tez powinien byc facet,zaznaczam jeszcze jedno,takie epitety w strone kobiet zrazaja innych ludzi,ja ci nic nie zrobilam i tysiace innych ludzi wiec sie ogarnij,pozdrawiam zycze idealnej kobiety

Gość gośćdalia
Jeszcze to ja faceci to lgna wprost do sztucznych lal nic nie reprezentujacych soba,aby wyglad uwazaja ze wszystkie sa takie,pozatym schematem nie wychylaja sie by dostrzec te cudowne zwyczajnej urody lecz najlepszych cech kobiecych,ogarnac sie wreszczie

Gość aniczkula
Wierzący. Tylko taki ma odpowiednie wartości do założenia rodziny. Byłam z niewierzącymi i tzw. letnimi - nigdy więcej. Patologia to była, z wierzchu OK, a wewnątrz bagno moralne. Nie wspominając o dążeniu do współżycia :/

Gość gość
Tak mezczyzni nazywaja takie lale qrwami i leca na nie 0/10 mezczyzni chca ladnych naturalnie i porzadnych kobiet

Gość gość
pie\r\d\o\lę, nie wejdę ;) 🖐️

Gość gość
16:01 taa a gdy jest taki dominujacy samiec alfa, to zaraz wnosza pozew o rozwod i tak sie to konczy...