Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zamierzam pozwać forum Kafeteria do sądu, ponieważ to forum zniszczyło mi życie

Polecane posty

Gość gość

zmarnowałam tu 6 lat życia, zawaliłam studia, nie mam znajomych, jestem otyła, uzaleznilam się od kafe...na szczescie powoli wracam d ozycia i coraz rzadziej tu wchoidze, ale chce isc do sadu, chce co najmniej 100 tys zl zadouscuczynienia, Kafeteria nalezy do Wirtualnej Polski, oni mają kupe kasiory

Gość Arcymod kafe
RÓWNOUPRAWNIENIE - na mocy feministycznego równouprawnienia kobieta nie może już migać się od odpowiedzialnosci za swoje życie.

Gość gość
ciesz się ze nie masz znajomych, bo to fałszywe qrwy :D zresztą tym bardziej obrabiali by ci wielka doope bo jesteś otyla :D wiec ciesz sie

Gość gość
nikt cię siłą nie trzymał przy kompie, to był twój wybór. Studia zawalone z lenistwa lub nieuctwa, a brak znajomych z twojej winy. Nikt ci nie wpychał jedzenia na siłę. Wszystkie ofiary losu obwiniają kogo się da, tylko nie siebie o brak przyjaciół, bycie singlem, nadwagę, depresję. Sama sobie spaprałaś życie, każdy prawnik ci to udowodni i jeszcze pokryjesz koszty, jak pozwiesz

Gość gość
Tobą powinien zająć się psychiatra przede wszystkim, terapeuta od uzależnień, dietetycy i jakiś trener z fitness clubu. Jeśli nie żartujesz, bo to prowo może być. Pijak może pozwać przemysł monopolowy i browar, bo przecież mają kasę, a on pije, płaci, zdrowie traci ☺

Gość prawictwo pospolite 152
nie kłam z tą otyłoscią ..

Gość gość
Brak przyjaciol to zbawienie. Po tym jak zakonczylam wszystkie znajomosci mam wreszcie spokoj czyli cos pieknego. A wczesniej oczywiscie przybiegali jak czegos potrzebowali. Dobrze sie stalo bo kiedys poprosilam kogos o drobiazg i okazalo sie ze czasu nie miala. A wczesniej do mnie po pomoc sie przybiegalo. Wiec powiedzialam KONIEC. Najlepsi qrwa przyjaciele ale tylko jak czegos potrzebuja, falszywe polaczki.. Ch z takimi przyjaciolmi :)

Gość gość
skunksie nie mogę przytyć i mięśnie pleców trzymające cały szkielet mi siadają. nie wiem jak mam się szybko podkurowac żeby być znów demonem seksu w łóżku :-( a, mam przyjaciółke która ma pod sobą 50 os razem wziętych z mej pracy, więc sorry ale ja zawsze Idę na jakosc i nie zadawalam się byle gownem, zresztą wiesz o tym patrząc jak się skończyło nasze story. moj ty psi karmelku opakowany w sreberko :-)

Gość gość
Ale macie byle jakich znajomych, aż się wierzyć nie chce. Zawsze się na coś przydadzą, choćby po to, żeby mieć z kim porozmawiać normalnie, zamiast jednorazowych, przypadkowych z forum. Poza tym fajnie mieć towarzystwo na wyjazdy wakacyjne i na narty, czy na jakiś koncert, samemu całkiem do d**y. Tacy, z którymi można tylko się napić i pieprzyć głupoty, to nic nie warci ogólnie, ale ze znajomych mam pożytek zawsze, nikt nie jest roszczeniowy. Chętnie zawiozę kogoś gdzieś jak mnie poprosi, ale w razie potrzeby musi być rewanż. Kiedy ktoś okaże się chamem, ja też się nim staję i koniec imprezy, po co mi takie towarzystwo

Gość gość
16:28 jesteś chodzącą reklamą tego forum :-)

Gość gość
A jak nie idzie znaleźć sobie chłopaka, to kogo podać do sądu? Może koleżanki, bo one zawsze mi sprzątną sprzed nosa kandydata :-(

Gość gość
Ja nie pies, a forum nie buda, nic mnie do niego nie przywiązało. Na inne też mi się zdarza wchodzić, poczytać, czasem coś napiszę, w sumie rzadko, bo leń to mój brat rodzony. Nie wiem bardzo jak to jest możliwe tak cały czas siedzieć przy kompie :-)