Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest ryzyko?

Polecane posty

Gość gość

A wiec kochane moje, nie wiem co myśleć o tym. Zawsze z chłopakiem uprawiamy bezpieczny seks a tym razem wyszło inaczej.. przechodząc do sedna sprawy. Ostatni okres miałam 8 października, cykle mam zazwyczaj 25-26 dniowe już od dłuższego czasu. W nocy z piątku na sobotę czyli 21-22 wypiliśmy trochę i nas poniosło. Kochaliśmy się dwa razy i w obu przypadkach partner skończył we mnie. Niestety nie wiem kiedy mam owulację bo nigdy jej nie czułam a wg kalendarzyków z internetu dni płodne miałam około 15-24.. dopiero teraz pomyślałam o konsekwencjach i ta myśl nie daje mi spokoju.. jak myślicie? Czy mogło dojść do zapłodnienia? Czy któraś z was miała tak że uprawiała seks z zakończeniem w środku dzień po 'kalendarzykowej owulacji'? Pomocy.. do miesiączki zostało mi 11 dni..

Gość gość
Powinnaś być zadowolona jest 500+,tak jest jak sie myśli gi/pą.Powinnaś pójść na protest kobiet.

Gość gość
na drugi raz postarajcie się opanować jednak...Dni płodnych, owulacji nie wyznacza się przy pomocy kalendarzyka a wyznacza. Jesli masz z tym problem to kup sobie tester np Afrodytę na ślinę. Póki co mogę Ci poradzić, żebyś zrobiła test ciążowy w dniu spodziewanego okresu lub kilka dni później.

Gość gość
taki tester będzie odpowiedni również w przypadki nieregularnych cykli?

Gość gość
jasne że tak. Jest wielokrotnego użytku i nie ma odczynników chemicznych, więc jest wprost idealny w takim przypadku.