Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żeby być w związku trzeba być niewiarygodnie przystojny!!!!

Polecane posty

Gość gość
Jestem atrakcyjną, młodą dziewczyną. Podkochuję się w koledze, ma ok. 170-175 cm wzrostu, lekkiego zeza i jest łysy jak kolano. Czekam na jego krok, ale chyba się nie doczekam. Faktycznie, trzeba być niewiarygodnie przystojnym, to jest dokładnie to.

Gość gość
...Żeby być w związku trzeba być niewiarygodnie przystojny... x Albo posiadać ODROBINĘ inteligencji i znajomości mowy polskiej :P

Gość gość
gość dziś myślisz, że uwierze w takie bajki? wy chcecie tylko mega przystojniaków.

Gość gość
To znajdź sobie jakąś XXL skoro pięknej nie umiesz zagadać ;)

Gość gość 18 33
gość dziś[ 18:43] Uwierz, uwierz. On chyba też nie wierzy, a ja nie mogę o nim przestać myśleć.

Gość gość
gość dziś myślisz, że jeszcze uwierze że jesteś atrakcyjna? jak każda na kafe?każda tak mówi

Gość gość
gość 18 33 dziś Nie wierze każda wymaga i oczekuje modela nawet jak jest brzydka.

Gość gość
Nie jestem w każdym razie brzydka :) Nie będę kłamać że jestem modelką z BMI 18 i nienaganną cerą, ale cycki są, tyłek jest, buzia ładna (no, nosa swojego nie lubię, ale jest w normie), oczy i usta duże, nogi długie, włosy takoż. Makijaż owszem, nieprzesadny. Z głową wszystko ok, poczucie humoru mam. Paru dziennie się obejrzy, kilku na tydzień zagada. Wystarczy do określenia siebie jako "atrakcyjna"?

Gość gość
gość dziś a skąd wiesz, że masz ładną buzie idiotko? myślisz, że w takie bajki uwierze pustaku?

Gość gość
gość dziś Powiem wprost jesteś pewnie chuda szkapą ze zbyt wysoką samooceną :) wymagacie idiotki modela a potem płącze na kafe bo facet zaliczył i zostawił.

Gość gość
Bo mam lustro i dwoje oczu, nie mam żadnych deformacji, a wszystko jest proporcjonalne.

Gość gość
Ale oczywiście.Po co nam taki wykolejeniec brzydki jak Ty?Po co Ty żyjesz?:)

Gość gość
gość dziś Nie jestem chudą szkapą, mam BMI bliżej górnej granicy normy :D Jakbym była chudą szkapą, to miałabym cycki i tyłek? Nie sądzę :D

Gość gość
gość dziś I co z tego, że nie masz deformacji? to od razu już się uważasz, że masz ładną twarz? chyba nie idiotko

Gość gość
gość dziś ...To znajdź sobie jakąś XXL skoro pięknej nie umiesz zagadać... x Odp_erdol się od XXL zasuszony wieszaku :P. x Niektóre są piękne :) .

Gość gość
obalam ten mit,byłam z samymi brzydalami jeden wygladal jak brzydki kon a drugi był rudy

Gość gość
gość dziś Brzydka to ty jesteś z twarzą konia z wychudzoną sylwetką ciała.

Gość gość
obydwoje byli drobne postury,wzrost 170 sama jestem ladna, szczupła z kształtami,dużo osób sir mna zachwyca

Gość gość
gość dziś To nie jest mit kobiety lecą tylko wyłącznie na wygląd

Gość gość
gość dziś Dobra, dobra nie pisz bzdur pustaku!!! kobiety tylko chcą przystojniaków i z takimi biegają! bo dla kobiet najważniejszy jest wygląd

Gość gość
Ah, ta frustracja. Nie chce wiedzieć jak wygląda autor.Wyglad to tam kij,ale zachowanie....pożal się boże -nigdy nie chcialabym jeczacego dzieciaka

Gość gość
19;07 jakie leki bierzesz?

Gość gość
19.04-jak dla Ciebie to mogę być brzydka, mieć twarz konia.Wisi mi to.:) Ale po ch*j żyjesz?Potrafisz odpowiedzieć?Nie...więc s*j xD

Gość gość
ponad 200 dziewczyn sprawdziłem i każda oczekiwała modela niezależnie od urody czy brzydka, przecietna i ładna szukały modela do związku.

Gość gość
gość dziś I co potrafisz dziecko pisać tylko xD? jak dziecko z gimnazjum? idź dalej biegaj za modelami pustaku :) potem nie płacz jak zostaniesz sama z dzieckiem lecząc się przy okazji depresji

Gość gość
gość dziś Zawsze gadacie my nie wymagamy modela i za każdym razem i co widzę idzie taka kobieta tzw. wysokim brunetem z ciemną karnacją z włoskami do góry, wyrzeźbiony i jest idealny pod każdym względem. Sama zacznij brać leki pustaki jak tak lecisz na mega przystojniaków

Gość gość
gość dziś Masz paskudną twarz i pogódź się z tobą a powodzenie nic nie mówi bo do brzydkich tez podbijają a wiesz czemu? bo chcą was zaliczyć naiwne panienki

Gość gość
gość dziś już uwierzę, że jesteś ładna? kogo ty chcesz oszukać? jesteś paskudna bo sprawdziłem tez tutaj dziewczyny na kafe i powiem tragedia :D

Gość gość
Autorze, już ci kiedyś pisałam: Zabij się! :) męczysz się ze sobą, tak będzie lepiej dla ciebie i świata ;)