Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaka butelka antykolkowa najlepsza???

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, za miesiąc poród, chcę wcześniej kupić butelkę wiadomo żeby w razie czego była w domu, bo jak wyślę męża to kupi mi to co mu wcisną i to jeszcze nie wiadomo za jaką cenę. Tak było przy pierwszym dziecku 5 lat temu. Pamiętam też że miałam chyba dr Browna butelkę dla małego, ale strasznie wkurzało mnie jej mycie. Co możecie polecic, zeby bylo skuteczne w razie kolek oczywiście???

Gość gość
Ja przetestowałam wiele butelek w życiu przy trójce urwisów i jak dla mnie najlepsze były firmy NUK :) naprawdę polecam :)

Gość gość
Jedyną, która ma prawdziwy system antykolkowy jest butelka dr. Brown.

Ja przywyklam do mycia Browna. Przy synku yez uzywalam prawie do roku. Potem kupiłam campola i teraz podobnie zamierzam przy córci

Gość gość
Poczytaj o butelkach NUK autorko , tak jak pisałam wcześniej mam duże doświadczenie z butelkami i testowałam ich wiele ale tylko z tej butelki mi dziecko ssało-piło mleko jak z piersi i układało buzię-ustka jak przy piersi prawidło :) dr.Brown też używałam i testowałam i nie byłam tak zadowolona jak z butelki NUK a do tego te mycie każdej części ! Zawsze może coś w środku pozostać i zacząć gnić czego nie zauważysz i z mlekiem dziecku podać

Gość gość
Tylko i wyłącznie butelka ANTY-COLLIC firmy MAM BABY!!! Te butelki są super. Po pierwsze mają świetny kształt smoczka. Po drugie dzialają- dzieci kolek nie miały. Po trzecie- są łatwe w myciu (butelkę można dosłownie rozkręcić na części: osobno góra ze smoczkiem, osobno środek, osobno dół butelki). Po czwarte- jeśli ktoś ma ochotę sterylizować sprzęt (ja tylko przetestowałam, bo nigdy nie wyparzałam butelek itp..) to wystarczy odpowiednio butelkę złożyć (wg instrukcji), nalać troszkę wody w odpowiednie miejsce- i do mikrofali. Po piąte- kilka kolorów do wyboru, ładny wygląd i bardzo trwała grafika. Butelka po wielokrotnym myciu, nawet w zmywarce, ciągle wyglądała jak nowa.. wzorki się nie ścierały, nie blakły. To są na prawdę fajne butelki. Zresztą.. odkąd odkryłam tę firmę (a przez przypadek, bo szukałam maluśkiego smoczka, gdyż zwykłym syn się dławił), to wszystko z niej kupowalam. Butelki TT wywaliłam i kupowałam wszystko z MAM Baby - butelki anty collic, butelkę treningową, kubek, szczoteczki do zębów, różne gryzaki.. Polecam.