Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szeroburoiponuro

jak dojść do porozumienia z rodzicami?

Polecane posty

Gość szeroburoiponuro

wtracaja sie w moje zycie, krytykuja moje decyzje, nie akceptuja chocby moich dziar. smutne to i ilekroc ich odwiedzam, przestaje czuc ze to moj dom. smutne to takie.

Gość gość
A nie przyszło Ci do głowy, ze po prostu się o Ciebie troszczą? Czy uwazasz, ze wszystkie Twoje decyzje są sluszne? Tak z ręką na sercu? I nie muszą akceptowac Twoich dziar, nie kazdy jest ich fanem. Ja juz nie mam rodziców, więc... ciesz się, ze ich masz... Nie wojuj z nimi, przytaknij czasem dla spokoju, kochaj ich.

Gość szaroburoiponuro
niczego nie żałuję, żadnej decyzji. oczywiscie są niesłuszne ale tlko i wylacnie z perspektywy czasu, na tamten moment byly najlepsze. wiem, że sie troszcza, ale jest mi przykro byc tak czesto krytykowaną. staram sie nie wchodzic w dyskusje, ale czaasem język swierzbi

Gość gość
Wiem. Weź głęboki oddech, policz do 10:), zanim coś powiesz. Wszyscy rodzice, na całym świecie tacy są.:) Niezależnie od tego, czy dzieci są małe, czy dawno dorosłe. Nie bierz wszystkiego do siebie, rodzic też człowiek, ma prawo mieć swoje zdanie. I ma prawo się mylić.

Gość szaroburoiponuro
Dziękuję gościu za slowo rozsądku :)