Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nudziary to wy

Samotne kobiety po 30stce są po prostu NUDNE

Polecane posty

Gość nudziary to wy

, nawet jak to to jakoś jeszcze wygląda ( z 2kg tapety na twarzy ), to nie ma to to pojęcia o niczym i po prostu jest to to nudziarą, czekającą aż ktoś ją zabawi, a potem pretensje że nie ma nigdzie facetów, przestańcie bo pękne ze śmiechu

Gość gość
A ty jesteś taki fascynujący i siedzisz na babskim forum, opluwając ludzi których nie znasz :P No ale tyle twego :P

Gość sprzedam kota
Żadna fajna laska po 30stce nie jest sama, tylko niewypały, umysłowo chore, księżniczki ochy achy, czy paniusie jeszcze dziewice szukające księcia z okładki magazynu dla bab

Gość gość
i seriali, do tego szukają modela. Amen

Gość gość
22;40 Jesli ja poznalam faceta na fotce i on pierwwszy mi podal swoj numer tel, odzywal sie caly tydz a potem milczy jak grob ,odzywalam sie do niego, no ale ile razy mozna mu w d**e wchodzic skoro bajeruje potem olewa ,to ja tez jestem ksiezniczka?

Gość gość
pewnie już znalazł inną!. Facet z fotki więc czego się spodziewałaś?

Gość gość
To moglby mi to napisac a nie tak zamilczec i ja mam sie domyslac czy chce ze mna kontak podtrzymywac, nie jestem wrozka a i nie chce takiego faceta co nie chce mnie, mowi ze mu na mnie zalezy ze jestem bardzo ladna ze chcialby mnie na zone a potrafi calymi tygodniami sie do mnie nie odzywac, ma 33l ja tez 33 dziecmi nie jestesmy a on sie bawi w glupie gierki, nawet sie jeszcze nie spotkalismy a pisalo sie tak cudownie czy czekac na rozwoj sytuacji ,czy skasowac jego numer bo dla mnie takie zachowanie jest nie fer.

Gość gość
Fakt większość kobiet jest nudnnych tylko sziedza w domu narzekają kasę tylawydaja na głupoty i monotonia kazdego dnia to samo

Gość Tomek z Opola
Nudne są i to bardzo takie sa fakty zero pasji czy pomysłu na życie Myślą ze facet będzie całe życie starał się i rozpieszczal To nie bajka tyko życie trzeba z siebie coś dac a nie tylko wymagać od nas mężczyzn Lepiej być singlem byłem w związku 15lat stacony czas zdrowie itd teraz wiem że żyje podróże hobby sport spa kino teatr życie na Maxa a nie tylko dom i nudą każdego dnia to samo

Gość gość
Trzeba cos z siebie dac a nie tylko brac to prawda, no i daje z siebie wszystko, mam prace prawo jazdy urode i co nikt o mnie nie zabiega jestem ambitna pracowita mila mam zaiteresowania hobby i co nikogo soba nie interesuje ,wiec modle sie o odmiane swojego losu.

Gość gość
Gdybym miala meza podobnego do siebie charakterem tez ambitnego ,pracowitego to razem bysmy pracowali i jezdzili w gory nad morze ,chodzili do kina ,teatru na basen razem i tylko z nim ,bylo by cudownie a tak sama podrozuje, po swiecie, zwiedzilam juz prawie cala polske i nikogo nie ma dla mnie.

Gość cappucino z cukrem
Odezwę się , bo nie zgadzam się. Nie uważam, że jestem bardziej nudna niż inne kobiety. Jestem raczej zakompleksiona. Znam samotne kobiety po 30stce i wcale nie nudne. Ja lubię czytać, podróżuje po PL i poza, w tym roku bylam w Azji, umiem coś ugotować, zrobiłam remont w mieszkaniu, można ze mną pogadać, iśc na łyżwy, rower. Jak mam cel to i jestem zmotywowana. Kobiety, które znam i są same, są wartościowe, odważne, ambitne,wcale nie gorsze od tych w związku. Gdybym poznała kogoś fajnego, to myślę że razem podróżowalibyśmy, budowalibyśmy domek, sport uprawiali i inne rzeczy.

Gość gość
Hm ..:P poszukują same nie wiedzą czego..

Gość eliminacja wszystkich
Problem że kobiety przeliczają wszystko na kase, dlatego tyle samotnych i sfrustrowanych bab, bo ICH ideał ich nie podrywa. Ona tego nie weźmie bo biedak, tego nie bo babiarz, tego nie bo pije, tamtego nie bo za niski, tego nie bo zarabia tylko 2000, tamtego nie bo nie ma prawka, tego nie bo ma zły kolor oczu czy nie ubiera się w jej stylu, tamten nie bo mało przystojny, i tym sposobem one eliminują praktycznie KAŻDEGO faceta, bo z każdym coś nie tak i "coś" mu brakuje. Pracuje dużo i zarabia to źle bo nigdy go nie ma, pracuje mało to źle bo zarabia za mało. Wy jesteście POPÍERDOLONE!!!! Szukając ideału pozostaniecie same do śmierci.

Gość gość
Jak dla mnie facet moze miec 1 pare spodni i nie musi 3000zarabiac, ale ma pracowac, prawo jazdy zawsze moze zrobic i moze byc przecietniakiem, bo sama zarabiam 1500 i tez z wygladu jestem przecietna ,do miss nie naleze, ludzi idealnych nie ma .Jak ktos chce sie czegos zlego w kims doszukac, to zawsze sie doszuka, taka prawda. Obudzcie sie.

Gość gość
Ja jestem sama, ale nie mam jakichś niby pretensji, że "nie ma nigdzie facetów", przecież ludzie są różni i na pewno mój książę właśnie kopytkuje na swoim rumaku, aby mnie zabrać tęczową ścieżką do krainy jednorożców, które od zawsze wierzyły we mnie, pomimo tego, że ja w nie nie wierzyłam.

Gość gość
A jeśli jakaś po 30 znajdzie partnera, to jest błąd w matriksie, czy może nagle przestała być nudna, czy po prostu jakiś wspaniały rycerz poświęcił się w imię przekazywania genów?

Gość gość
Mogę cie przewieść na swoim rumaku, chcesz? Kociaku.

Gość cappucino z cukrem
Do eliminacja wszystkich. Nie wszystkie kobiety przeliczają wszystko na kasę. Ale fakt, że każdy ma jakieś wymagania. Też mam. Nie liczę, że ktoś mnie będzie utrzymywał, sama się utrzymuję. Ale wiadomo, że chciałabym fajnego faceta, który pracuje, stara się coś robić. Zabawiać tez mnie nikt nie musi, umiem zorganizować czas, mam jakies pomysły i chciałabym móc je realizować z kimś. I tak chciałabym żeby był wyższy ode mnie, energiczny, wesoły, a gdyby miał fajne włosy to już w ogóle ideał.

Gość gość
gość dziś Jeszcze go nie masz a już stawiasz warunki.

Gość gość
Jeszcze go nie masz a już stawiasz warunki. x Oj jak trudno je spełnić, co nie :D

Gość gość
To nie chodzi o spełnienie ale sposób myślenia.

Gość gość
jak mam byc z chlopem co ma 2 pary gaci i 3 koszule to wole sama byc

Gość gość
Jesteś sama i tak pewnie zostanie więc jaki problem.

Gość gość
17;34 Jakie warunki, to nie sa warunki ,moze miec facet 1 gacie, 1spodnie a reszte sobie klupic , ( jak bedzie chcial) no jeju co za problem. Piekny nie musi byc ,bo by kazda sie za nim ogladala a on ma byc dla mnie, a nie dla innych laluni.

Gość gość
17;43 Bo chcesz bogatego, markowe ciuchy i markowe perfumy i niech jezdzi bmw a jak nie to zamien na lepszy model, nie wystarczy ci ze czysto sie ubiera a skromnie i dba o higiene, jaja mu nie smierdza?

Gość gość
sorry ale przez 3 lata mozna uzbierac sobie 5 par gaci, 4 swetry, 5 koszul, 10 skarpetek, 10 majtek, 3 paski, 4 pary butow. nie sadzisz? trzeba miec gust. nie znosze bezguscia

Gość gość
acha no ja nie szukam milionera ,bo taki by mial uszkodzona psychike od pieniedzy, taki ma byc normalny, czlowiek .

Gość gość
Zreszta milionerow nie ma, sa przecietni albo biedni i ten przecietny niech czysto sie ubiera, zmienia skarpetki bo drogie nie sa ,skarpetki 5 cio pak za jedyne 10zl, na takie rzeczy z przeceny zawsze mu wystarczy pieniedzy.