Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nudziary to wy

Samotne kobiety po 30stce są po prostu NUDNE

Polecane posty

Gość gość
Coś tu kręcisz lala, no ja bogaty nie jestem, raczej biedny ale skarpet mam 23 pary i majtek też , koszuli ani jednej bo nie nosze. Jeśli masz jakieś pytania co do mojej garderoby i higieny to zapraszam do rozmowy, a nóż się dogadamy i następne skarpety kupimy razem i przy okazji jakąś fajową bielizne dla Ciebie ;-)

Gość wybredna bestia
gość wczoraj Czyli nie masz faceta bo jakich twoich wymagań nie spełniają okoliczni?

Gość ekstra wypad
gość wczoraj 17;34 Jakie warunki, to nie sa warunki ,moze miec facet 1 gacie, 1spodnie a reszte sobie klupic , ( jak bedzie chcial) no jeju co za problem. Piekny nie musi byc ,bo by kazda sie za nim ogladala a on ma byc dla mnie, a nie dla innych laluni. >>> czyli tych "skromnych" warunków nie spełnia absolutnie NIKT z Twojego otoczenia? To na jakiejś bezludnej wyspie mieszkasz? Czy tylko praca/dom, więc niby gdzie kogoś masz poznać? Może rusz doope gdzieś raz na jakiś czas i daj losowi szanse.

Gość gość
19;32 jakbys byl biedny to bys nawet nie mial tych 23 par skarpet, bo biedny to nawet nie ma 50zl na zycie i grosza szuka w portfelu, ( patologia) wiec jestes przecietny jak ja, luksusow nie mam, ale starcza mi kasy na wszystko i nie chodze sie pozyczac.

Gość gość
04;24 No bo widzisz moje zycie to tylko praca i dom i wiekszosc czasu spedzam w pracy, a we wolne chwile nigdzie nie wychodze z domu bo chce odpoczac ,wiec jestem sama.

Gość gość
a 10 lat wcześniej nie były nudne?

Gość gość
gość dziś Miło że tak myślisz. Ja też nie pożyczam, bywa że odemnie pożyczają. Jednak patologią bym się nie nazwał bo nałogów nie mam ale żyję skromnie bo na więcej mnie aktualnie nie stać. Czyli jesteś oszczędną kobietą i potrafisz gospodarować pieniędzmi- brawo!! . Jak masz na imie??????

Gość gość
Tak oszczedna jestem kobieta naimie mam KLAUDIA. MILO MI.

Gość gość
Na pewno znajdziesz faceta dla siebie. Może cały problem w tym że nie potrafisz z nimi rozmawiać i nie słuchasz ich.

Gość gość
Tomek z Opola 2016.11.09 Nudne są i to bardzo takie sa fakty zero pasji czy pomysłu na życie Myślą ze facet będzie całe życie starał się i rozpieszczal To nie bajka tyko życie trzeba z siebie coś dac a nie tylko wymagać od nas mężczyzn Lepiej być singlem byłem w związku 15lat stacony czas zdrowie itd teraz wiem że żyje podróże hobby sport spa kino teatr życie na Maxa a nie tylko dom i nudą każdego dnia to samo xxxxxxxxxxxxxxx czyli nie byla taka nudna, skoro tyle wytrzymales w zwiazku ;p i sie na niego zdecydowales ;p

Gość gość
19;34 Tak masz racje nie potrafie z facetami rozmawiac sluchac a jak nie potrafie, no to juz sie nie naucze, ciezko nawiazuje kontakty, jestem zamknieta w sobie.

Gość gość
Faceci mogą to odbierać jako twoją niechęć i rezygnują, może popracuj nad tym. Może uda Ci się poznać kogoś w drodze do pracy lub w pracy. Może nie podchodz do wszystkiego odrazu tak rzeczowo ;-)

Gość gość
Wiele razy pracowalam nad swoim charakterem, no i ciezko mi siebie zmienic, tak rezygnuja i to bardzo szybko ze mnie rezygnuja, mimo ze kazdy mi mowi ze jestem ladna ,no i w d**e z uroda jak nie umiem rozmawiac z facetami.

Gość gość
Pracuje w jednej firmie 10l ale nikt na mnie uwagi nie zwraca, bo jestem za spokojna, cicha i tak jak pisalam zamknieta w sobie, a kolezanki w moim wieku z mojej firmy, pobraly chlopakow z pracy i sa szczesliwe, nie zazdroszcze im, tylko przykro mi.

Gość gość
jest powiedzenie " nie tykaj duuupy ze swojej grupy"

Gość gość
Dużo kobiet robi kariery nie mają czasu iść do kina na spacer dla partnera itd nie mówiąc o dziecku ?Potem zostają same Teraz 16łatki mają dzieci i zakładają rodziny wiem ze to chore bo dzieci Mają dzieci ale większość tych kobiet po 30 zostało starymi pannami z wyboru więc teraz za późno na żale My faceci nie lubimy nudnych moralistek i całe dnie siedzieć tylko w domu patrzeć chore seriale itd

Gość gość
Ty też będziesz po 30stce lub jesteś...

Gość gość
Moja rada drogie 30tki kupcie sobie pieska albo dalej bedziecie same Bo wiekszosc mezczyzn nie chce sie wiazac w chore zwiazki

Gość gość
E tam moze rzeczywiscie jestem nudna, nie wiem tego co mi po psie, kocie jak do mnie nie przemowia ee, utrzymuje kontakt z facetem z fotki no i co mowil zalezy mi na tobie ,a nie proponuje spotkania ,no to jak to jest?Dla mezczyzn wszystkie kobiety po 30 sa skreslone i przegrane, drodzy panowie wiec wedlug was ,jaka to jest kobieta nie nudna ,wyjasnijcie prosze.

Gość gość
Dlaczego wszystkie kobiety po 30 mezczyzni przekreslaja, sadzac ze a to psychike ma uszkodzona a to za duzo tapety na ryju, duza rozwiezlosc seksualna,wiec co normalne sa tylko 20 ale te 20 tez kiedys beda miec 30 na karku i klupowac krem pod oczy.

Gość gość
13;45 my faceci nie lubimy nudnych moralistek po 30, a te dziewczyny co maja 16l one nie sa nudne, bo dobrze d**y daja, potem chwytacie taka za reke ,i idziecie z nia na spacer, wzamian za seks?zeby miec z nia urozmaicone zycie erotyczne i codzienne. Mam dosyc oskarzania kobiet po 30, ze sa takie albo takie.

Gość gość
Nie była nudna tylko była niewierna zona !!! Nie dzielę się swoją partnerką szanuje ludzi Więc jeśli nie potrafiła mnie szanować została sama Ja mogę mieć większość kobiet jestem przystojny zadbany Potem tlumaczenie bylej partnerki nie bylo warto i chciała bym jej wybaczyl Zdrada to zdrada jeśli się kocha nie szuka na boku wrazen Tomek z Konina Obecnie jestem w związku czas pokaże co dalej pozdrawiam Nie oceniam innych tylko kobiety czasem same nie wiedzą czego w życiu chcą sa zmienne jak pogoda same ranią a potem to wina partnera Wiem ze nie wszystkie takie sa kobiety ale spore grono i to działa w obie strony

Gość gość
Każdy ma prawo do szczęścia czy 30tka 40 itd tylko dużo znajomych jest ze sobą w wygody dla statusu ładny dom super auto kobieta nie pracuje zlota karta partner ma firmę nie zawsze jest miłość tylko Cwaniactwo materialistki Na portalach pełno jest ogłoszeń szukam Pana majetnego wiek bez znaczenia to jest chore Nie poszedl bym do lozka z kobieta do ktorej nic nie czuje a ze ma duzo kasy to dobrze niech ma widocznie zaradna jest nie zazdroszcze jej tego Mamy teraz inne czasy duzo ludzi szuka wrazen np maz w pracy a kobieta na skyp smiga w kamerkach i romanse wirtualne albo zaprasza na Weekend jakiedos z oglonienia bo jej partner w delegacji ewentualnie nudzi im sie w zwiazku i szukaja wrazen typu Cucloud czy Swing itd Dużo kobiet pisze ja to loda nie robię mężowi itd udaja w domu co nie które zakonnice a z kochankiem by robiły full service Wiec nie wiem po co komu zwiazki sluby itd Lepuej byc na kocia lape albo singkem Jak nie wyjdzie to biore swoje zabawki milo bylo i pa Bez sądów i awantur potem Teraz wracam po pracy robię obiad pije sobie drinka wpadną znajomi robię na co mam ochotę jestem spełniony a jak mam ochotę na sex idę do dyskoteki parę godz i wracam do domu z miłą kobieta bawimy się do rana Nie warto się wiązać z kimś na stałe

Gość gość
Przede wszystkim uogólnienia i ocenianie ludzi pod wzgledem wlasnych odczuc jest ciemnotą umysłową do potęgi. Niestety ta ciemnota wciąz jeszcze głeboko siedzie w polskiej mentalnosci. Otoz kazdy ma inne potrzeby i to, ze ktos chce meza, dziecko, dom itd, nie znaczy, ze inny potrzebuje tego samego. Nie kazda kobieta chce wciaz gotowac mezusiowi obiadki, sprzatac, prac i mu uslugiwac (bo tego niestety duzo facetow oczekuje od kobiet) Niektore to lubia i się w tym spelniaja, a inne nie- proste. te inne nie beda zatem szukac stalych zwiazkow z facetami. Moze to takie kobiety w;asnie nudza sie z facetem, a nie same są nudne?? Zawsze nalezy patrzec z obu perspektyw. Rzucanie stereotypami jest durne.

Gość 4 kółka i pies
Nudna kobieta to taka prosta z którą nie ma o czym rozmawiać, bo o niczym nie ma pojęcia. Jest mało oczytana i po prostu nic o niczym nie wie. Nie mówie tu o przebojowej co musi imprezować co weekend, ale o spokojnej lecz skromnej i inteligentnej, która raz na czas lubi jakiś wypad gdzieś razem.

Gość gość
gość dziś E tam moze rzeczywiscie jestem nudna, nie wiem tego co mi po psie, kocie jak do mnie nie przemowia ee, utrzymuje kontakt z facetem z fotki no i co mowil zalezy mi na tobie ,a nie proponuje spotkania ,no to jak to jest?Dla mezczyzn wszystkie kobiety po 30 sa skreslone i przegrane, drodzy panowie wiec wedlug was ,jaka to jest kobieta nie nudna ,wyjasnijcie prosze. xxxxxxxxxxxx Daj temu trochę czasu może sam zaproponuje. Oby nie traktował Cię jak czsoumilacza. Nie oceniajcie dziewczyny bo nic o niej wiecie.

Gość gość
No tak moda nadeszla bez slubow ,ano jak ktos ma malo kasy to po co slub a potem tracic pieniadze na sady i podzialy majatkowe ,albo sluby z pompa wielkie milosci i za pare lat czy miesiecy rozwod ,co za czasy jak sie trzeba modlic i to z sila i gleboka wiara o dobra partnerke cczy partnera, albo singielka do konca zycia mi pozostaje byc, no coz tez nie jestem oczytana ale czytam ksiazki i lubie rozmawiac o zyciu i chetnie bym weszla w swiat meski, bo kobiety to tylko potrafia o ciuchach, kosmetykach, fryzurach rozmawiac, takie sa u mnie w pracy kobietki nudne.

Gość narzucane normy
ludzie nie są stworzeni do monogamicznych związków, to jest narzucane przez społeczeństwo, w praktyce to jest w 90% niewypał, szczególnie w młodszych latach gdzie popęd duży, szczególnie u facetów.