Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Patologia to nie to samo co bieda.

Polecane posty

Gość gość

Potrafie zrozumieć i zaakceptować biedę bo można być biednym ale dobrym człowiekiem ale jak sie jest złym człowiekiem i dokonuje się strasznych rzeczy to jak to inaczej nawać?s

Gość gość
Patologia to stan umysłu.

Gość gość
Nie Patologia to wg mnie: -pijaństwo -złodziejstwo -k******o -zmisamie do aborcji -wypieranie sie dziecka -przeklinanie najgorszymi wyzwiskami nawet dzieci syna corke matke meza ..wnuki. -głodzenie żony i malenkich dzieci. -ograniczanie praw do godnego snu jedzenia odpoczynku spokoju czy zdrowia -ograniczanie dostępu do opoeki medycznej -nie wykipienie recepty (żelaza)po krwotoku np lub przy inny ch groznych chorobach..typu zapalenie płuc . -nie wezwanie karetki w zagrozeniu życia. -grożenie śmiecią. -życzenie komuś śmierci . -wrabianie w najgorsze oszczerstwa -zdrada fizyczna nawet typu kuzyn z kuzynką. -ukrywanie innych kobiet oraz zobowiązań finansowych -przyprawianie kochanek o poronienia. -oszczedzanie na jedeniu -wykorzystywanie dzieci finansowo. -zabieranie prezentow pieniedzy z kopert itp. -złe traktowanie ludzi a zwłascza zwierząt. -topienie lub t rucie psow ,kotow ,krolikow oraz głodenie. -wszy -brak higieny ogolny -choroby weneryczne przemoc. -sexoholizm. -narkomnia. Itp itd. Ma to coś wspólnego z biedą?wątpię!

Gość gość
..a nawet sypianie z kuzynką żony(ukrywanie jej poronienia).Granie na dwa a nawet trzy fronty w jednym czasie.

Gość gość
Bieda jest czynnikiem ryzyka sprzyjajacym pojawieniu się patologii w rodzinie, podobnie jak uzależnienia. Stopień biedy,przyczyny jakie do niej diprowadziły i skutki, to jak w danym przypadku wygląda, mają istotne znaczenie.

Gość gość
To nawet nie bieda tylko efekt lenistwa ,brak chęci do pracy i spore braki w edukacji.Szkoły specjalne i wykształcenie podstawowe tak to wygląda ,oprócz tego roszczeniowe nastawienie i chęć ograbienia i wykorzystania wszystkich którzy mają ciut lepiej bo coś robią.s

Gość gość
strasznie uciążliwe wżenić się w taką rodzinę,oskubią cię do zera i zdepczą przy okazji.s

Gość gość
14:31 bzdura , ja byłam bardzo biedną a meble sobie kupiłam dopiero jak poszłam do pracy , wcześniej przyjmowalam chłopaka w kompletnym chlewie