Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adusia990

Najbardziej zenujaca sytuacja w twoim zyciu

Polecane posty

Gość Adusia990

Przynajcie się do jednej najbardziej wstydliwej, albo żenującej sytuacji z waszego życia.... Ja kiedyś użyłam do mycia zębów maści na hemoroidy. Nie wiem czemu leżała w miejscu pasty do zębów... Do dziś czuje to w ustach. Obrzydlistwo

Gość gość
Trzeba było nie wypluwać nadłożyłaby drogi ale trafiłaby w miejsce przeznaczenia

Gość gość
Piardnelam w klasie przed lekcja jak siadałam na krzesło

Gość gośćufa
Haahahahah az wstyd mowic Kiedys sie doslownie zesikalam ze smiechu.........zaluje ze to nie bylo na basenie........zesikalam sie przy wszystkich az mi cieklo po nodze przez majtki mialam spódnicę......to bylo w kościele mialam jakies 13-14 lat. Kolezanka mnie rozsmieszala samym patrzebiem sie w moja strone. Wiem jestem je64378nieta

Gość gość
ja umylam zeby szczoteczka mamy xD

Gość gość
Zakochanie w kims kto sie mną bawil

Gość gość
Nigdy nie używałem czopków przeciwbólowych , jak już musiałem to połykałem je górą hahahaah

Gość Bushshkaksn
Kleksik

Gość gość
Pierdnięcie przy stole podczas obiadu z rodziną.

Gość gość
Mieszkam w dużym bloku na 3 piętrze na przeciwko są domki jedno rodzinne chodnik blisko bloku tak że z chodnika i domków nie widać co dzieje sie na balkonie .Kąpałem się słyszałem zamykanie drzwi u sąsiadki myślałem że wyszła . Po kąpieli wyszedłem powiesić ręcznik na balkon byłem nago .Okazało się że sąsiadka była na balkonie ja ok 1 metr przed nią nago z moim małym ogolonym fiutkiem widziała mnie i jeszcze dzień dobry powiedziała. Ale wstyd udawałem że sobie z tego nic nie robie odpowiedziałem jej i coś tam jeszcze powiedziałem .Unikałem jej ale w końcu kiedyś się spotkaliśmy uśmiechała sie a ja udawałem żenic sie nie stało