Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to normalne ze tak powiedzial

Polecane posty

Gość gość

Hey, proszę doradźcie.. Jestesmy razem od roku, swietnie dogadujemy się w sexie. Nigdy nie było zadnego problemu z "glosnym" sexem, on nie dbal ze rodzice za sciana, ze cos tam, dodam ze do najcichszych nie naleze ale obojgu nam to odpowiadalo. Ostatnio jednak cos mu nie pasuje zmienil się i podejście, na każdym kroku mnie ucisza. Wczoraj już przegial bo w trakcie powiedział mi ze mam być cicho prawie wpadl w szal, gdzie mi szczeka opadla do ziemi bo nigdy nie było z tym zadnego problemu. Mowie dlaczego tak zmienil zachowanie mowi ze nie chce mieć problemów w domu. Dodam ze mieszka z bratem i dwoma kolegami, którzy również maja dziewczyny i nieraz nie jest cicho, przecież to nie kosciol. Zastanawiam się czy wpływ na niego nie ma fakt iż od dwóch tygdoni mieszka z nimi kolezanka brata. Tydzien temu przed sexem mi powiedział ze mamy być cicho bo ..( tutaj imie) jest za sciana. I od tego w zasadzie się zaczelo. Nigdy wcześniej nie było problemów. Zapytalam a co to ma do rzeczy, przecież gdy byli rodzice za sciana to jakas nigdy mu to nie przeszkadzalo a nagle nie chce żeby jego kolezanka mnie uslyszala. Czy to jest normalne powiedzcie mi?

Gość gość
nie, nie jest normalne, jest dziwne. rozumiem gdyby ZAWSZE sie krepowal, ale tak nagle to troche glupie :O

Gość gość
zapewne kolezanke tez bzyka i nie chce zeby zazdrosna byla

Gość gość
No dziekuje nie jest mi latwo z mysla ze mieszka z kolezanka, ale mysle ze ona nie jest idiotka przecież wie ze ma dziewczyne. Nie wiem może ma jakies inne problemy, może jego wspolokatorzy cos mu powiedzieli, nie wiem z czym może to być związane ale nie jest to dla mnie mile, tym bardziej iż on nie widzi w tym problemu

moze po prostu się wstydzi... przed bratem i kolegami mogl kozaczyc, a tutaj jak jest jakas dziewczyna za sciana moze mu byc troche glupio

Gość gość
mysle ze ona nie jest idiotka przecież wie ze ma dziewczyne x To jesteś w bardzo dużym błędzie, kobiety uwielbiają zajętych facetów, zdobycie takiego zaspokaja ich ego, bo nie sztuką jest przelecieć faceta samotnego.

Gość gość
Ale to jest dziewczyna nie kobieta ma 20 lat, nie wygląda mi na taka która by to zrobila, ale mimo tego czy myślicie ze to ma związek z nia? bo do jasnej cholery nie wydaje mi się aby to było w porządku aby tak się do mnie odzywal

Gość 12 5 tys na reke
pewnie ją tez tłucze,