Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quagmire

staje mi penis przez gejowskiego gifa

Polecane posty

Gość gość
No to zabukuj bilety na moje nazwisko i lece do Ciebie, chyba nie myślisz że za darmo bym Ci do paszczy wzięła?

Gość Barłoś zniesmaczony
Piwosz to brzydki, sflaczały tłuścioch!

Gość gość
Nie nie nie, jednak sama nie opłace sobie przelotu, forsiasty jesteś więc opłać mi samolot i możesz robić ze mną co chcesz :)

Gość gość
Chyba sam śpisz w łóżku? No to ja obok ciebie się położę. :) Przylecę do Londynu i dojadę autobusem, pokażesz mi Warwick i Royal Leamington Spa :) Ile masz cm w majtkach? :) Chcesz mi też polizać farfelunę? Nic na siłę :)

Gdybym byl forsiasty, to bym teraz byl w Warwick mieszkal w mieszkaniu, samemu i zyl sobie pieknie, ale nie jestem forsiasty ja nawet nie mam dzisiaj zadnego zrodla dochodow... W warwick wczoraj bylem poznalem tylko park i droge do centrum, mam tam duzo do ogarniecia jeszcze. Zobaczymy co sie bedzie dzialo, moj gitarzysta James mi kiedys mowil, bo on ma dziadka milionera, co zreszta niemcem jest, ale poslubil angielke itp. co podobno z babcia mu zalatwili mieszkanie w warwick czy cos. Mam ten plus, ze jestem perkusista i nie musze samemu dzialac :).

Gość gość
Filip! Z paszczą to podszywy! Ja mogę przylecieć do Londynu i dojechać do Warwick i spać u ciebie w łóżku, mam tani lot za 3 tygodnie, bookować?

Nie dzieki, aktualnie nie chce zadnej dziewczyny widziec ani widywac, ja mam jedna dziewczyne ode mnie z miasta, co bardzo chce do mnie przyjechac od dluzszego czasu, ale nawet dla niej nie mam warunkow :).

Gość gość
Dobra, to bukuje bilety, ale swoją drogą to co ty pieprzysz mamlasie, żadnej dziewczyny nie masz, chyba że tą wymyśloną. Ja, prawdziwa kobieta, wychodzę do Ciebie z seksualną propozycją której byś długo długo nie zapomniał :) I fakt że mieszkasz z matką mi nie przeszkadza, chętnie ją poznam :)

Gość gość
Filip, nie lecę na kasę, chcę cię tylko rozprawiczyć :) Sama wszystko opłacę, ty mnie tylko wpuść do swojego łóżka :)

Gość gość
Możemy nawet zsunąć łóżka i spać razem z Justyną, chyba, że to dla ciebie za duży hardcore to nie :)

Nie i koniec, ja tutaj w leamington to wegetuje a nie zyje, chcesz rozprawiczac kogos, kto rownie dobrze moglby byc trupem? :(

Gość gość
Tak, podniecasz mnie strasznie :) Możesz być nawet brudny, ja cię umyję :) Zakochałam się :(

Gość gość
Filip, tu prawdziwa ja! Moi rodzice mają pieniądze, nie chcę od ciebie żadnej kasy! Mogę nawet wziąć kasę ze sobą i dać twojej mamie, żeby poszła na męski striptiz wieczorem, a my w tym czasie pobędziemy sami w twoim łóżku. :)

Sluchaj, twoi rodzice mnie nie obchodza, dopoki sam nie potrafie sobie oplacic potrzebnych do zycia rzeczy, to moge sobie pomarzyc o stosunkach z kobieta... :( Przykro mi.

Gość gość
Filip, bookuję na Luton bilety, serio!

Gość gość
chcesz szpiegować męża,żonę,dzieci?? a może kochankę czy szefa?? żaden sms się nie ukryje!!! sprawdź super szpiega to jest rewelacyjne!!! zobacz tu http://o9d.pl/AjWQeKXz6pVJymT3

Gość gość
A na sam koniec mogę Twojej mamie psiochę liznąć, w końcu jestem biseksualna więc to dla mnie żaden problem :)

Gość gość
Filip, a jak wynajmę pokój w hotelu? Przyjdziesz do mnie na noc? Albo na kilka nocy

Gość gość
Daj spokój, zawsze możesz przecież zostać moim utrzymankiem :)

Ja jestem w anglii, tutaj mojej matki nie ma :). Brzydzilbym sie samym soba, gdybym mial zyc z matka, tak jak mi cala rodzinka mowi zebym zyl bleeeeee

Gość gość
To jak, hotel Ci odpowiada? ;)

Owszem odpowiada, ale nie w Leamington Spa, ja sobie hotelu dzisiaj samemu niestety nie oplace, jestem totalnym biedakiem, ale nie umyslowym :).

Gość gość
Ale to ja ciebie zapraszam do hotelu. :) Już zabookowałam bilety, co prawda 200 zł w 2 strony, ale jednak będzie szkoda jak nie polecę, to jesteśmy umówieni, przyjdziesz do hotelu