Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy slusznie postapilam wobec kolezanki?

Polecane posty

Gość gość

Wkurza mnie moja kol ktora uzala sie nad soba.Wampir energetyczny. Nie ma innych tematow tylko jak jej zle i ciezko. Ze sama( jej facet siedzi dostal rok ale o tym.wiedziala wiec niewiem skad to zaskoczenie) ze nie ma kasy ze dziecko ma katar ze do pracy trzeba isc...ile mozna tego wysluchiwac ze ona taka biedna i pokrzywdzona. Jej problemy nie roznia sie niczym od problemow codziennych przecietnej kobiety. Ma gdzie mieszkac i za co zyc. Pracuje. Wiele razy proponowalam jej spacer, opieke nad dzieckiem czy nawet impreze zeby ja wyrwac z tego dolka. Doradzalam jej wspieralam. Ona jednak woli pic wieczorami sama ze soba piwo. Kupuje sobie cztetopak i tak siedzi. Lubie ja ale nie moge juz tego wysluchiwac wiec powiedzialam jej zeby przestala medzic bo kazdemu jest ciezko. Chamsko mi odpowiedziala i obrazila sie. Lubie ja ale niewiem czy jest sens miec taka kolezanke. Czy slusznie zrobilam? A moze przesadzilam?

Gość SlowianskaLala
Trzeba unikac takich ludzi. Bo oni karmia sie wspolczuciem. O to jej chodzi. Zeby ktos sie nad nia pochylil...poglaskal i utwierdzil ja w przekonaniu ze to koniec swiata. Jestes dobra kolezanka. Jak nam na kims zalezy to trzeba go kopnac w zad zeby sie podniosl a nie utwierdzac go w przekonaniu ze jego zale sa sluszne

Gość gość
Jestem nieuleczalnie chora i nie użalam się nad sobą. Nie wyobrażam sobie, że mogłabym ciągle o tym nawijać. Ten temat nie istnieje w towarzystwie. Twoja koleżanka to taki typ.

Gość gość
Niektorzy nie widza nic poza czubkiem wlasnego nosa. Olej ja i znajdz sobie fajne kolezanki