Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiabasia111

oświetlenie led

Polecane posty

Gość kasiabasia111

czy jest bardziej korzystne? Z jakich sklepów internetowych najlepiej korzystać?

Gość gość
Cmoknijmniewk****a.pl

Gość gość
Oświetlenie ledowe jest korzystne ekonomicznie, chcciaż świetlówki dość drogie.

Gość gość
...oświetlenie led czy jest bardziej korzystne?... x Niby od czego ? Od lamp naftowych :P ? x ...Z jakich sklepów internetowych najlepiej korzystać?... x Oczywiście, że z twojego :P

Gość ziku765
Cześć :) Ja Ci mogę polecić: http://barled.eu/ - interesująca oferta i solidny sklep. Znajomy kupował tam kiedyś żarówki led do swojej firmy i był zadowolony. Wszystko przyszło na czas i prawdą jest to, że oświetlenie to jest dużo bardziej ekonomiczne. Myślę, że warto zapoznać się z tą ofertą. Pozdrawiam!

Gość gość
I już wiadomo, po co ta spamerska k_rwa założyła temat :P.

Gość haraszka
ja w mieszkaniu mam już tylko oświetlenie ledowe, jest lepsze niż zwykłe żarówki, bardziej wytrzymałe i ledy maja lepsze światła, ja mam wszędzie activjety bo maja naturalna barwę światła.

Gość gość
Ledy kupowałam w https://230volt.pl/. Mają bardzo duzy wybór taśm, żarówek, więc na pewno coś znajdziesz odpowiedniego.

Gość gość
Dla mnie największy wybór ma sklep http://www.elektryk.pl/. A uwierzcie mi, ze naprawdę przejrzałam bardzo dużo ofert, zanim zdecydowałam się na zakup właśnie tam.

Gość haraszka
oświetlenie led jest dużo bardziej praktyczne, dają lepsze światło i dzięki nim nasze rachunki spadają w dół, ja mam wszędzie ledy activjeta, mają naturalną barwę światła więc nie męczą tak wzroku.

Gość fregatta
uważam, że ledy to najlepsze oświetlenie jakie można zainstalować w mieszkaniu , wydajne, dobre światło, wytrzymałe, dużo lepsze niż żarówki więc zdecydowanie polecam.

Gość gość
A czy słyszał ktoś może o oświetleniu inteligentnym? Podobno to super sprawa :)

Gość antilla
ja odkąd co 2 miesiące musiałam wymieniać żarówki na nowe zdecydowałam, że czas zainwestować w jakieś bardziej trwałe oświetlenie, zdecydowałam się na ledy wybrałam polskie acivjeta, jestem zadowolona są funkcjonalne dużo bardziej trwałe i co najważniejsze obniżyły moje rachunki za prąd więc plusów jest co najmniej kilka.

Gość gość
up

Gość gierejka
ledy to najlepsze rozwiązanie są oszczędne i funkcjonalne, ja mam w domu te o naturalnej barwie światła z active jeta, super się sprawdzają w mieszkaniu.

Gość gość
Najlepiej to z hurtowni elektrycznych, tam masz najtaniej i najpożądniej. Moim zdaniem http://karel2.com.pl/ to doskonały wybór w tej sytuacji.

Gość seteczkaa
ja kupuje akurat ledy active jeta w OBI, bez problemu z resztą mozńa wszędzie te ledy dostać, a ja jestem narawde bardzo zadowolona z jakości tych ledów.

Gość gość
Ja ledy chciałam zamówić z mlamp, ale nigdy nie kupowałam lamp z neta więc się trochę waham. Kusi mnie wybór i ceny, ale sama nie wiem :C