Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sasanka90

Olej kokosowy

Polecane posty

Gość Sasanka90

Witam :) Ostatnio sporo czytałam o oleju kokosowym i w końcu go kupiłam. Dodaję go do potraw i do kawy. Chciałam was zapytać czy taki olej kokosowy można również dodać po prostu do zwykłego zimnego mleka i zrobić takie ,,ala mleko kokosowe" :) ?

Gość gość
Nie. Mozna kupic mleko kokosowe. To jest cos inmego niz olej.

Gość gość
Po co dodajesz olej kokosowy do kawy? Przeciez to sam tłuszcz :)

Gość Lilianna89
Poczytaj sobie o oleju kokosowym :) To jest zupełnie coś innego :) Ma dużo właściwości, które wspomagają odchudzanie :) To nie jest taki tłuszcz jak w zwykłym oleju :) Olej kokosowy ma dużo właściwości leczniczych :) Poczytaj sobie o tym :) Ja codziennie dodaję olej kokosowy do kawy czy herbaty i efekty są bardzo dobre :)

Gość renia012
Ja używam również oleju kokosowego ale do potraw a nie kawy czy mleka:) przy odchudzaniu warto go używam do posiłków ja odchudzam się już 2 miesiące wraz z suplementem African Mango http://szczupla-kobieta.pl

Gość gość
olej kokosowy to wciaz OLEJ!! zaden tluszcz NIE dziala odchudzajaco ffs :O nie wiem z jakiej idiotycznej strony kolejnej ignorantki wyczytalas takie bzdury ale rpzestan kretynizmy powielac bo nie stanie sie to prawda :O jest zdrowszy od samej oliwy z oliwek zwlaszcza jesli chodzi o smazenie (oliwa z oliwek wciaz jest zdrowa dodawana do salatek czy surowek np) ale do kawy??? bleeee :O