Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Namysłow debilu...

Polecane posty

Gość gość

Weź już s********j z tymi tematami wiesniaku! :classic_cool:

Gość gość
gdyby nie wieś to by cie tu nie było bo byś z głodu w mieście zdechł

Gość gość
J***e mnie to,czaisz? :classic_cool:

Gość gość
to że jestem ze wsi to jest jeden jedyny jeden jedyny razy trylion powód że mnie nienawidzisz tak ? t0 jest jeden jedyny powód że mnie nienawidzisz tak jeden jedyny powód że mnie nienawidzisz tak razy centylion jeden jedyny powód tak? gdybym był identyczny zachowywał sie tak samo ale mieszkał bym w mieście którego ty za dziure nie uznajesz to byś mnie lubił tak? niby w czym jestem gorszy od ciebie???

Gość gość
skoro cie j***e to przestań jesć bo sto procent zarcia pochodzi ze wsi to wtedy byś ze mna nie pisał wieś moze bez miasta zyc miasto bez wsi nie (napisz w czym jestem gorszy od ciebie podaj 10 powodów dlaczego ludzie ze wsi nie tylko ja są gorsi

Gość gość
Ile ci płacą za te p********ie na kafeterii,czy masz coś z głową? :classic_cool:

Gość gość
skoro cie j***e to przestań jesć bo sto procent zarcia pochodzi ze wsi to wtedy byś ze mna nie pisał wieś moze bez miasta zyc miasto bez wsi nie (napisz w czym jestem gorszy od ciebie podaj 10 powodów dlaczego ludzie ze wsi nie tylko ja są gorsi

Gość gość
skoro cie j***e to zrezygnuj z jedzenia bo sto procent zarcia pochodzi ze wsi to wtedy byś ze mna nie pisał wieś moze bez miasta zyc miasto bez wsi nie (napisz w czym jestem gorszy od ciebie podaj 10 powodów dlaczego ludzie ze wsi nie tylko ja są gorsi wejdź tu http://f.kafeteria.pl/temat/f1/gosc-od-homocwela-nie-rozumiesz-prostych-zdan-ze-nie-zycze-sobie-bys-podawal-p_6642357