Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to odebrać? Jak się zachować?

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny Mam pytanie, niby śmieszne a jednak. Niedawno koleżanka mojego faceta wrzucila mu na fb jakąś sentencję o tęsknocie, poszukiwaniu miłości i niespelnionej miłości. Z tego co wiem, ma do niego ogromny sentyment mimo tego, ze nie byli parą. Powiedziałam mu ze źle się z tym czuję i poprosiłam zeby to usunął. Stwierdził, że nie zrobi tego bo nie chce psuć relacji z koleżanką i robić jej przykrości. Ona wie ze jesteśmy razem, zresztą sama ma partnera. Na pytanie czy ważniejsze jest to ze zrobi jej tym przykrość, od tęgo jak ja się w tym czuję, odpowiedział, że nie jest ważniejsze, ale ja się pogniewam i mi przejdzie. A on popsuje relacje koleżeńskie. I zaznaczył ze przesadzam. Czy to jest w porządku? Czy ja przesadzam?

Gość gość
Ja tam nie widzę w tym przesady.

Gość gość
Chyba nie traktuje Cie poważnie ... Mogę się założyć ze gdyby była okazja to wybrałby ja.A czy ta relacja taka czysto kolezenska to watpie

Gość gość
Całkiem możliwe ze gdyby mógł, to chciałby z nią być. Ale tak nie jest a ona oficjalnie wie, ze jesteśmy razem. Przykro mi tylko, że postanowil nie zrobić nic z tym z czym ja się zle czulam, tylko dlatego żeby jej nie urazić...

Gość gość
Powiedz facetowi tak- mój kolega wrzuca na fb teksty o tęsknocie i niespełnionej miłości. Ja tego nie usuwam, bo dopieszcza to moje ego. Jak się z tym czujesz? Milutko?