Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki macie ideał faceta (z wyglądu)?

Polecane posty

Gość gość

Mój ideał to 188cm wzrostu, umięśnione ciałko (nie koks tylko taki wysportowany), rasy białej, brunet czy blondyn nieistotne.

Gość gość
I tak liczy się charakter. Dla mnie idealny jest mój narzeczony i strasznie go kocham mimo że nie jest jakimś bożyszczem. Moja koleżanka ma fakt przystojnego faceta i co z tego jak cham i prostak. A ją samą z dzieckiem zostawił i za granice pojechał a ona z rodzicami została. Nie liczy się z jej zdaniem i jej nie szanuje (wiem bo mieszkaliśmy razem jakiś czas). Więc dla mnie wygląd nie ma w ogóle znaczenia. Pomarzyć sobie można ale lepiej rozejrzeć się w koło ;)

Gość gość
gość dziś Wiedziałem i jeszcze trza było napisać, że brunet z ciemną karnacją i włoskami do góry.

Gość gość
Brunet, ciemna karnacja i brązowe oczy (jak ja) no ale tacy zwykle wola blondynki...

Gość gość
taki pan Zbyszek jakby mial 3x pare lat, mysle ze bylby idealem. swietnie sie z nim gawedzi i nadal dobrze wyglada. wiekszosc januszow moze pomarzyc o takim bogatym zyciu jakie on ma/mial

Gość gość
mój. 189, dobrze zbudowany, ciemna karnacja, oczy ciemne, wlosy na zero hehe. kocham mocno..

Gość gość
gość dziś Widać po opisie, że to *****cz i badboy

Gość gość
Kiedyś miałam określony typ, dziś jestem otwarta.Wcześniej nie spojrzalabym na blondynow, a niedawno spodobal mi się taki wysoki niebieskooki. Wcześniej rudy (totalnie nieatrakcyjny i nieladny).Także różnie bywa.

Gość gość
jak zwykle wygrywają ciapaci :)

Gość gość
Posiadanie wymyślonego ideału to głupota, bo prawdziwe uczucie przychodzi znienacka i nigdy nie wiadomo kogo pokochamy. Poza tym ograniczając się do tego wymyślonego ideału można łatwo przegapić kogoś z kim mogłoby nam być cudowanie.

Gość gość
"nigdy nie wiadomo kogo pokochamy" To nieprawda. Nawet najfajniejszy facet, ale mający 170 cm, nie jest w stanie mnie rozpalić. Może być tylko przyjacielem, ale przecież pożądanie to składnik związku. Mój ideał: Minimum 190 cm, muskularny, ale nie koks. Kolor włosów nieistotny. Białe zęby, przystojna twarz. Włosy na klacie. Prosty, dość duży penis.

Gość gość
Nie mam żadnego ideału (bo spodobać się może każdy) ale niestety mam bzika na punkcie wzrostu gdyż chodzę tylko w obcasach a w nich mam około 180-184 cm wzrostu więc facet musi być jeszcze wyższy.

Gość gość
gość dziś - dlaczego tak sądzisz?? Jestesmy razem 10 lat i zlego slowa nie moge powiedziec na niego. Jest wspanialym mezem i ojcem a do tego jest przystojny i daje mi poczucie bezpieczeństwa

Gość gość
jakie te dzisiejsze baby są tępe ja piertole !

Gość gość
gość dziś Widac ze to facet pisal bo normalna kobieta nie patrzy na rozmiar penisa

Gość gość
19:44 To proste. Uroda slowianska do facetow nie pasuje.Jest mdla,nijaka,delikatna.Kobieta zwykle się maluje,żeby jakoś wygladac.A facet?Jasne oczy, wlosy to raczej kojarzy się z delikatnością a nie testosteronem.

Gość gość
gość dziś Właśnie każda kobieta szuka ideału musi być niewiarygodnie przystojny i zachwycać każdą kobietę na przejściu. Kobiety sa po prostu puste

Gość gość
gość dziś - Heh to od tych zabaw ogórkiem pasionym GMO takie marzenia sie pojawiły. :D

Gość gość
gość dziś Musi mieć pustaku wydepilowaną klatę bo taki facet jest zadbany a nie brudasem!

Gość gość
Wystarczy się rozejrzeć,ja jakoś nie widzę samych przystojniakow w zwiazkach, tacy się nie wiaza a jak już to z paroma na raz.

Gość gość
duży penis może co najwyżej dać ci ból jak na porodówce i zero orgazmów

Gość gość
Dla mnie wzrost jest podstawowym kryterium. Poniżej 185 cm - facet odpada. Przy tym nie może być chudy. Fajna muskulatura jest najlepsza.

Gość gość
Nie mam ideału, ale nie podobają mi sie rudzi, piegowaci z blada cera. Może zaakceptowalabym,gdybym się zakochala, ale jeszcze nie spotkalam fajnego rudzielca.

Gość gość
Do luznego zwiazku liczy sie wyglad, ale jakbym już miala byc z kimś na poważnie to tylko z osoba z ktora łączy mnie dobre porozumienie ,zaufanie, jakieś uczucie.

Gość gość
gość dziś Czyli koks a ty jesteś chudą szkapa fajnie

Gość gość
moj facet byl wysoki.przystojny.wlosy ciemne.oczy niebieskie.

Gość gość
widać sami bruneci czyli nie mówiłem?

Gość gość
Blondyn niebieskie oczy,190 Cm,szeroka klata,wydziarany

Gość gość
dojrzej w końcu bo chyba nie masz 15 lat