Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co jest ze mna nie tak ze natrafiam na takich

Polecane posty

Gość gość

moze innych nie ma a ja jestem po prostu naiwna? daje z siebie więc wymagam. Wiadomo. Wiecznie natrafiam na Piotrusiow Panów albo totalnych nudziarzy, z czasem wychodzą z nich chamy, psychole ,uzaleznieni itd.A ja chcialabym fajnego faceta o JEDNEJ TWARZY.

Gość gość
jak jesteś chętna na sex z wymianą po ślubie to się z tobą ożenię skarbie

Gość gość
nudziarzy bo co nie ***** co chwile inną wymagająca modela hipokrytko!

Gość gość
nie mam na mysli "nudziarzy" ktorzy nie maja powodzenia, a nudziarzy bo nie mają charakteru,zainteresowań, znajomych. Porzadnych cenie.Porzadnych a nie nieatrakcyjnych;)

Gość gość
wymiana partnerów ,ty bzykasz moją żonke ja twoją i jest super

Gość gość
nudziarzy bo nie mają charakteru,zainteresowań, znajomych x Każdy ma charakter, jakieś tam zainteresowania i jakichś tam znajomych, ale nie każdy musi lubić latać z nimi po klubach i chlać, bo zapewne o to ci chodzi :P

Gość gość
Napisz od razu że nie trafiłaś na faceta który lubiłby dokładnie to samo co ty i który to spełniałby twoje zachcianki i chodził przy nodze jak piesek na smyczy, a nie wymyślasz i dorabiasz jakąś ideologię do tego wszystkiego.

Gość gość
Z tobą chyba jest coś nie tak gościu. Co bierzesz?Podziel się ; D

Gość gość
Wiecznie natrafiam na Piotrusiow Panów albo totalnych nudziarzy x Czyli Piotrusiem Panem nazwiesz tego który nie chce się z tobą związać, bo przecież tacy faceci co was nie chcą są nieodpowiedzialni, dziecinni i maminsynki :P A nudziarzem nazywacie tych którzy mają inne zainteresowana niż wasze i nie lubią chadzać do miejsc w które wy chętnie chodzicie... kluby, galerie handlowe, restauracje, itd.

Gość gość
Piotruś Pan, żyjący chwilą, buchający W obłokach, mający 100 pomysłów na godzinę, ale wszystkie pozostają w sferze marzeń. Leniwi i nieodpowiedzialne. A nudziarze...nie interesują się niczym, zasób slów minimalny, bo by umiec się wyslawiac, trzeba czytac ksiązki, a nie oglądać filmiki albo..komiksy:) Autorko, zmień środowisko. Bo nie możesz robić tego samego kilka razy, i nagle oczekiwac innych efektów. Nadal bedzie to samo:)