Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Serwisy wysyłkowe?

Polecane posty

Gość gość

Czy istnieje cos takiego, kto korzystał? Jakie są koszty? Jaki sprzęt można wysłać do serwisu? Czy takie seriwsy realizują tylko naprawy gwarancyjne, czy te pogwarancyjne też? O co chodzi o z serwisem autoryzowanym - czy jest lepszy od innych?

Gość gość
jest coś takiego :D w jakim Ty świecie żyjesz, to wszystko jest w sieci xD Koszty są zalezne od tego jaka firma ma być serwisowana. Większość realizuje wszystkie typy napraw, niektóre pobierają też opłatę za diagnostykę sprzętu. A serwis autoryzowany to taki, którego pracownicy mają ceryfikaty współpracy z daną marką lub są przez nią przeszkoleni w naprawie konkretnego sprzetu. A co ci sie zepsulo? Temat nie wyglada jak przemyślenia spod prysznica ;)

Gość gość
padł mi mcbook, mam zastępstwo, bo mam stary komputer, który jeszcze zipi, nie wiem co się stało z applem, po prostu przestał się włączać, a że non stop jestem w rozjazdach to nie mam kiedy zajechać do jakiegoś serwisu, wygodniej byłoby mi wysłać go gdzieś, żeby wrócił potem spokojnie do domu..

Gość gość
musisz wklepać w wyszukiware serwis z autoryzacją apple- nie daj się wciągnąć w pana Heńka z wąsem, który mówi, że umie ci coś zrobić, a na pewno nie umie. W jakiś ośrodkach centralnych, nie wiem Warszawa? tam jest dużo serwisów

Gość gość
ja znam w wawie kilka wysyłkowych serwisów appla ale w warszawie, jezeli cie to urządza

Gość gość
z checia przejme kontakty do kogokolwiek kto ma doswiadczenie, w tym kompie jest duzo danych ktore sa mega wazne