Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy pociągają was kobiety mulaci?

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Mam kolegę który jest mulatem. Nie ma takiej typowej afrykańskiej mordy z perspektywy kobiety jest przystojny. Wysoki i mocno umięśniony jak na swój wiek. Temat się wziął z tego, że często widzę w internecie tego typu wątki i jakieś napalone dziewczyny które marzyłyby o przygodzie z ciemnoskórym. Chodzimy do szkoły ponad gimnazjalnej. Przyjaźnie się z nim i możemy sobie mówić o wszystkim. On mi raz powiedział, że jak miał 14 lat to miał 17,5 cm w 3 klasie gimnazjum miał 18,5 cm a dzisiaj ma 19 cm i 14,5 cm w obwodzie a ma 16 lat. Czy pociągają was takie rozmiary i młodzi mulaci heheh :D? Jestem ciekaw tego. Dodam, że jest polakiem tylko jego ojciec wyjechał. PS. NIE KŁAMIĘ. MOGĘ O TYM PISAĆ BO NIKT SIĘ NIE DOWIE, O KOGO MI CHODZI.

Gość gość
Aaa i żeby było to bardziej prawdopodobne. Na lekcji zauważyłem, że ma nogawe Hahaha. Na oko penis był w prawie połowie drogi do kolana hahaha

Gość gość
nie, w ogóle. tylko biali.

Gość gość
Bo też może ciemnoskórzy kojarzą się z takimi złymi partnerami i chamami. Ale on jest naprawdę w porządku koleżanki go uwielbiają :D

Gość gość
Przystojni i z klasą i owszem, jak wszyscy mężczyźni.

Gość gość
mi się podobają tylko biali faceci. inni mnie w ogóle nie pociągają seksualnie. nawet Włosi czy Hiszpanie z ciemniejszą karnacją mi się nie podobają. jestem fanką jasnej skóry :)

Gość gość
mam dokładnie tak samo jak gość przede mna

Gość gość
Mulaci nie ale lubię wysokich brunetów z kilkudniowym zarostem.