Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co wy robicie z prostytutka przez cala noc?

Polecane posty

Gość gość

Witam Pisze z czystej ciekawosci, chcialbym sie dowiedziec co wy faceci ktorzy korzystaja z takich uslug robicie z prostytutka przez cala noc? Wiadomo ze bzykacie sie z nia i to pewnie z pare razy ale nie przesadzajmy ze przez cala noc. Co robicie z reszta czasu? Rozmawiacie? Idziecie razem spac? P. S. Nie pisze zeby sam wiedziec co robic ma takim spotkabiu gdyz sie na takie noe wybieram, jak wczesniej napisalem pisze z ciekawosci....

Gość gość
chcemy spać obok kochającej kobiety i obudzić się obok niej

Gość gość
To wszytko? Nie chce oceniac ale placicie ponad 1000zl zeby spac? Myslalem ze takie spotkania wygladaja w inny sposob. Bo to troche banal zaplacic tyle pieniedzy zeby p******* i pojsc spac

Gość gość
Po pierwsze pojęcie cala noc jest tu trochę inne. Zaczy na się o dwudziestej drugiej kończy o 5, zeby na śniadanie do domu wrócić. Druga rzecz to viaaaaaaagra. Nawet zdrowy facet dobrze jak weźmie przed. Jak idziesz do burdelu to możesz sobie wymienić po dwóch trzech godzinach. Oprócz tego jest mnóstwo zabaw. Ja zawsze zaczynam od bicia po tyłku. To mi zajmuje dobra godzinę. Później przerwa na wodeczke I tak dalej. Przyznam się ze nieraz robie różne rzeczy z ciekawości. To znaczy nie pociągają mnie za bardzo ale trzeba spróbować aby wiedzieć . Są też przerwy na rozmowy :).

Gość gość
Kropa ty cwelu zostałeś namierzony!!!

Gość gość
Ktos jeszcze sie wypowie? Nie kazdy robi to dokladnie to samo

Gość gość
Jestem prostytutka, nigdy nie dałabym sie bić godzinę po tyłku. Nie wiem do jakich przybytków ty chodzisz...

Gość gość
A jak długo dałabyś się lać i ile trzeba ci za to zapłacić?

Gość gość
gość dziś Większość osób tutaj fantazjuje i pisze głupoty ;) Np: gość wczoraj chcemy spać obok kochającej kobiety i obudzić się obok niej :D

Gość gość
ogladamy kolekcje znaczkow pocztowych

Gość gość
Ja zaczyna od masażu i spuszczenia się w otwór gębny. Później to samo w ci/pkę a nad ranem długotrwały anal. W międzyczasie maleńkie przerwy na wódeczność. W sumie nie płacę nigdy więcej niż 500 zł.

Gość gość
Gramy z nimi w bierki. A tak na serio to nie wiem czy wiesz, ale sporo takich klientów w ogóle nie bzyka się z tymi kobietami, chcą tylko pobyć w towarzystwie atrakcyjnej kobiety, pogadać, dotknąć, poczuć choć przez chwilę że ma się obok kobietę.

Gość gość
14:31 W ogóle nie dałabym sie lać, kobiety , z którymi sie być może spotykasz to jakieś patologie lub uległe szmaty

Gość gość
Zalezy od okoliczności. Jesli chodzi o cala noc to prostytutki oferują swoje towarzystwo w wyjazdach służbowych, imprezach firmowych, balach, bankietach itp. Nawet nie wiesz ilu biznesmenów z tego korzysta. Nawet nie wiesz ilu to robi dla samej obecności i towarzystwa. Ruchanie cala noc wloz miedzy bajki, to scenariusze z filmów... Zarobieni, przepracowani, samotni biznesmeni sa spragnieni bliskości, intymności z kobieta a potem seksu. Chca wierzyć, ze przez chwile stanowią zgrana pare, ale prawda w oczy kole...

Gość gość
Prostytutki o tym wiedza i stworzyly nowa oferte żeby sprostać oczekiwaniom klientów - GF Experience. To znaczy, ze prostytutka zachowuje sie wobec Ciebie jak Twoja dziewczyna. Jest otwarta na namiętne pocalunki, pieszczoty, wspolna kapiel. Ogólnie razem.

Gość gość
Ja zamawiam razem z żoną. Najpierw rozkładamy planszę i testujemy podczas partyjki w szachy inteligencję. Jeśli przegram żona "jedzie" pierwsza a ja idę do monopola po alc.

Gość gość
Ja byłem u prostytutki całą noc od 20 do 5 rano wyżyłem się za wszystkie czasy udało mi się pięć razy zaliczyć muszę przyznać że już nie chętnie chciała za piątym razem nastawić bo zbliżenia intensywniejsze ,ale zapłacone trzeba było odrobić

Gość gość
Ja przez całą noc liże stopy

Gość gość
Iza prostytutka : prawie zawsze facet jak na cala noc przychodzi to bierze wiagre , poza sexem , noc uplywa na rozmowie tez ( najczesciej narzekaja na brak sexu ze swoimi kobietami ) masaze , zabawy , alkohol , sex :)